Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz Kiskutya #42929 üzenetére
A szinhűségtől végképp nem kell tartanod. Anno Panát vettem előtte Lg volt. Pana természetesebb pedig mindkettő va panelos volt. Majd jött a samu q7 első generációiója( ez azért fontos 1 gen mert a többi sokkal ostobább.) Atomra butították. A kijelzőt szinpompásnak jellemezném de pl sötétbe kegyetlen fárasztó nézni még auto fényerővel is. Majd jött a tcl x815 hálóba jó lessz az is kategória de már többször írtam átlagon ws elvárásokon felül teljesít. Samut szívem szerint baltával verném szét mert 2 évet se bírt ki majd 6 kilóért. És ezwrt rendeltem a c715 öt. Ja és szinhűség!!! A tcl nekem sokal szinhűbb reslisabb szinekkel kóperál.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest