Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a témában. Jelenleg van egy Sony KDL-32S4000-es tv-m. Arra gondoltam ideje lenne lecserélnem. 3 méterről filmeket néz a család, pc-ről játszom át a filmeket intel hd630-as integrált vga-val. Illetve egy sima ps4-van rákötve és ha játszom úgy közelebb ülök kb 1,5 méterre.

    Kb 180-200 ezerig gondolkozom. 3 hdmi jó lenne, ha lenne rajta pc-nek, ps4-nek, set-top-box-nak. A sorrend is ez filmek esténként, valamennyi játék délutánonként és hétvégente több, illetve csatornákat csak elvétve nézek.
    A minél szebb képminőség és a megbízhatóság a lényeg és, hogy verekedős és fps játékok is szépen fussanak a ps4-el.

    A jelenlegi tv-mbe az zavart, hogy a sötét jelenetekből semmi sem látszik. Illetve 3m-ről azért már kicsinek gondolom, de egyébként elégedett vagyok vele.

    Panasonic ex700-at nézegettem. Úgy látom népszerű itt a fórumon, csak igazából lehet, hogy még az is kicsi a 100cm-rel. Illetve a 4k-ra nem tudom mennyire van szükségem, jelenleg úgy érzem nem igazán. Bár érdekelnek az újabb konzolok így a jövőben érdekelhet a 4k, illetve a hdr is. Azonban tudom, hogy 200k nem sok egy tv-re és kompromisszumot kell kötnöm valami rovására. Most valami ilyesmi a prioritás.
    képminőség/méret/felbontás/hdr. Hangrendszerem van, 3d, okos funkciók, hajlított egyáltalán nem érdekelnek.

    Kérdés maradjak a 100cm-es Panasonic ex700-nál vagy tudtok ajánlani valami jó nagy full hd-s tv-t, ami jó ár/érték arányú? Hátha van valami jó akció így az ünnepek közeledtével.
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák