Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #77771 üzenetére
Minden Samsungnál ezzel kéne kezdeni.
Mert konkrétan többször sikerült elbaszni az fw-t az elmúlt években, mint nem elbaszni.
Ez innentől már szimpla statisztika.
De a matek részében segítek ha van rá igény.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
SunMount3r
nagyúr
A 980-nál is volt valami gond? Én nem emlékszem, hogy itt valaha is írták volna...
-
HARDVERAPRÓD
Csak arra reflektáltam, hogy: “Manapság samsung-nál már mindegyik típus esetén érdemes ezzel kezdeni a használatbavételt”
Ez így nem igaz, vannak típusok a samsungnál is amiknél meg kell nézni, hogy mivel jött ki, és ha nem a javítottal, akkor kell. Ez így helyes, nincs tévedés szerintem.
Én is megnézem mindig mi mivel jött ki, de ez nem egyenlő azzal amit írt.
Ja és 980-nál nem tudok gondról, ami szintén nem jekenti azt, hogy nem is volt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
már frissítem is a FW-t, ha szükséges
Honnan tudod, hogy szükséges? Nekem elég sok Samsung SSD-m volt/van, de sose tudtam, hogy szükséges lenne fw-t frissíteni. Amik vannak, tökéletesen működnek, időközben adtak is ki rájuk fw-t...és? Ebben az esetben az alapelv, hogy ami működik, azt ne akarjuk megjavítani. De persze mindenki azt csinál, amit akar, én csak arra reflektáltam, amit fórumtárs sugallt, hogy minden Samsung SSD-nél azonnal fw-t kell frissíteni. Ez nem igaz. De én ki is szálltam ebből...
Gondolom ha PM883-ad lenne, annak is nekiugranál, ha megtalálnád a Cisco oldalán az új firmware-t...arról egy blogot remélem csinálsz majd.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest