Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsdavid8
tag
sziasztok szakik!
telenor korlátlan 4g mobilnethez milyen routert ajánlanátok, ami kihozza a maximumot a sávszélből, jó a hatótáv, és 300Mbit donwloadot is tud?
jelenleg huawei b525 van nálam, ezen a sávszél rohadt jó, úgy osztja a 4g-t mint mikor a sim a telóban van. 17MB-tal jön a torrent. ezt a szintet szeretném megtartani. viszont ezzel meg az a bajom, hogy ezért az árért (38k) vinnie kéne az 1 gigás ethernet vonalat is ac-n. digi 500-zal próbáltuk, de valamiért csak 130 megát visz. beszéltem telenorral: beszéljek digivel vagy huawei-jel, ők nem tudnak ebben segíteni. beszéltem digivel: ők routerben nem tudnak segíteni. huawei: hívjam telenort, ők ebben nem tudnak segíteni... már csak azt nem értem, h ha rá van írva a routerre nagy betűkkel, hogy huawei, akkor miért nem tudnak ők segíteni? mindegy, hívtam a telenor hivatalos szervízt is, budaörsi gsm nemtudommilyen cég, ki se csöng a telefon, gugliba beírva csak negatív leúzós vélemények róluk. ez így nem pálya, kell valami alternatív megoldás, ahol a support is jó.
tehát két opció van: lehet 40-50k környékén 4g router+ethernet, ami viszi a 300 megát+1 gigás ethernet ami szintén viszi gyakorlatban is az 1 gigát. vagy legyen nagyon olcsó és akkor csak simán tudjon 300mbit 4g-t ethernet nélkül. az is érdekel, hogy szerintetek melyik kombó a praktikusabb?
köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
kovacsdavid8
tag
Sziasztok!
Olyan routert keresek, ami wifin tudja minél nagyobb hatótávval a digis gigás sávot.
Synology RT2600AC routert néztem ki, ez állítólag viszi elég jó térerővel, elég gyorsan majdnem a teljes gigsá sávszélt wifin. Viszont nekem ez az ár (90 ezer forint) húzós egy routerét. Tudtok esetleg ajánalni egy másik olcsóbb opciót?
A router többi funkciója nem lényeges számomra. Csak a wifi hatótáv és a wifi sebesség, ami fontos.
Egyáltalán, ha jól értelmezem a dolgokat - bár laikus vagyok -, olyan router kell nekem, ami 2,4Ghz-en tud 800-900 Gbit wifin? -
kovacsdavid8
tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném: olyan routert keresek ami nincs aranyáron, és képes wifin leadni majd a teljes gigás digi sávszélt (ezt úgy értem, hogy amit kábelen lead, azt wifin is adja le 20 méter sugarú körben falakon mindenen át. de legalább 900 megabitet)
A hardverem a legújabb macbook pro, ac, ax, mindent képes kezelni. Konkrétan:
Támogatott PHY módok: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Támogatott csatornák: 1 (2GHz), 2 (2GHz), 3 (2GHz), 4 (2GHz), 5 (2GHz), 6 (2GHz), 7 (2GHz), 8 (2GHz), 9 (2GHz), 10 (2GHz), 11 (2GHz), 12 (2GHz), 13 (2GHz), 36 (5GHz), 40 (5GHz), 44 (5GHz), 48 (5GHz), 52 (5GHz), 56 (5GHz), 60 (5GHz), 64 (5GHz), 100 (5GHz), 104 (5GHz), 108 (5GHz), 112 (5GHz), 116 (5GHz), 120 (5GHz), 124 (5GHz), 128 (5GHz), 132 (5GHz), 136 (5GHz), 140 (5GHz), 149 (5GHz), 153 (5GHz), 157 (5GHz), 161 (5GHz), 165 (5GHz)Alábbi routerek már voltak nálam kipróbáláson, ezek nem tudták a megfelelő sebességet produkálni wifin:
Asus AC65P Gaming router, Dual-Band, AC1750
ASUS RT-AC68U
amit én néztem anno 4 éve, mikor legutóbb aktuális volt ez a téma, az a Synology RT2600AC, kipróbálni nem volt nálam. Ez az a router amit aranyárnak gondolok circa 80e ft. Ol,yan 30- , max 40-et megérne, ha tényleg képes vinni a 900 megát wifin 20 méterrel arrébb is. Az ax routereket egyáltalán nem ismerem.
Ksözi előre is. -
kovacsdavid8
tag
Ez így rendben van, amit írtok. Ha szimplán a routerrel egy szobában tudja a maximumot (vagy ahhoz közeli sebességet), úgy tökéletes. De jó lenne, ha 20 méter után is képes lenne valamennyi adatátvitelre azért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest