Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
agocsdawid
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves. T-Home-os ADSL felhasználó vagyok, és szarakodik a netem, és tuti, hogy a modem (D-LINK DSL-360r) hibája. Gondoltam veszek egy új modemet, de legtöbbjük beépített routerrel van...vagy a router van beépített modemmel...nem értek hozzá.
Tehát lehet olyan modemet találni amihez majd vennem kell egy routert, vagy jobb az egybeépített? A TP-LINK TL-WR741ND beépített modemmel van? Mert ezt találtam szimpatikusnak...de ha nem beépített modemes, akkor nem venném meg, mert a modemem úgyis egy rakat szar, hiába lenne mellé egy jó routerem. Mit mondtok, mit csináljak?
Modemcsere és király minden, vagy modem kidob és beépített modemes router? -
agocsdawid
csendes tag
Na felhívtam a T-Home-ot, azt mondták "A DSL-360R-nek bírnia kéne a 15 megás netet, mert ha 360T modell lenne, akkor az nem bírná".
Na most, kiderült az is, hogy nem az ő tulajdonukban van a modem, tehát mindenképpen jó lenne lecserélni ezt a retek 360R-t
Még mindig nem értem hogy lehet megkülönböztetni hogy beépített modemmel van-e egy router vagy sem, illetve hogy melyik az a készülék ami CSAK modem. Mert egyik boltnál azt írja egy típusra hogy "modem", a másiknál meg hogy "router MODEM"
Nézegettem itt árgép TP-LINK ADSL ANNEX B-s típusokat, de most ezek most csak modem, modem+router vagy csak router? Segítsetek melyik mi, és melyiket lenne érdemes megvennem.Mert itt routert és modemet is ír ugyanazon a cikkszámon:
TP-Link TD-8840B ADSL Router ADSL2 Modem 4 Port Splitter Annex BItt meg csak modemet szintén azon a cikkszámon:
TP-LINK TD-8840B ADSL2+ Modem 4port Splitter Annex BVagy inkább legyen ez?
[link]De legrosszabb esetben ez is szóba jöhet, erről is sok jót olvastam:
[link]Segítsetek légyszi, ha tudtok linkeljetek, úgy jobban vágom hogy mi micsoda, és akkor rendelem is meg
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest