Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
válasz Lali-213 #98201 üzenetére
Egy kisebb csomagom van szerintem 30-as csak (NetMánia L)
A lakás kicsi 40nm, amiben lakom, a router a lakás közepén van, a legtávolabb eső ponton már szakad néha, de ez nem zavar annyira.
Most januárban kb 3 hete kezdődött az, hogy nem tudok másokkal együtt játszani online mert engem kidobál a netkapcsolatra hivatkozva, ami nagyon dühítő, ha csoportban vagyunk. Miután mindent újraindítottam azt hittem a játék szerverével van a gond, de már hetek óta rossz (ugyanazzal a játékkal az előtte lévő 1 évben nem volt gondom, mert simán), így most arra jutottam, hogy talán a router a baj.
Tulajdonképpen nem is tudom mi a baj, csak próbálok megoldást keresni. Lehet, hogy díjcsomagot kellene növelnem csak?[ Szerkesztve ]
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest