Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #71316224 #41735 üzenetére
Nincs ilyen, hogy X gyártó ehhez ajánlott, Y gyártó meg ahhoz, mivel mindegyik gyártónak van több féle modulja is. G.Skill esetén is van Ripjaw, Flare, Trident és Trident Neo például.
Az tény, hogy vannak "bevált" esetek, az AM5-höz például a G.Skill Trident Z5 Neo-t szokták ajánlani, emiatt itt a fórumon is többen azt választották. De például nekem nem ideális, mert magas a hűtője. A Flare is tökéletes, ami alacsony kialakítású, viszont abból meg például max. 32GB-os méret van.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
scampolo84
aktív tag
válasz #71316224 #41735 üzenetére
Nos, lehet, hogy én is bedőltem a marketing maszlagnak, mert ugye az RT szérián ott virít az "Optimized for Ryzen" felirat, persze a tinta sok mindent elbír.
Nagy RGB fan sem vagyok amúgy, de plexis a gép oldala, pont adnak a ramok egy kellemes háttérfényt így a gépnek, persze szigorúan static módban, mert azért nem kell a diszkó.
AIDA szerint kellemesek az eredmények, némi OC is van benne biztosan, de egyelőre marad szépen XMP minden.
Főként amiatt választottam ezt, mert bíztam, hogy elcsípek a dual rankos kit-et, bár a netet túrva találtam sok anyázós usert is akik mellé nyúltak vele mert rev. szám szerint sajnos ebből is van single és dual is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest