Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz trickyy #9469 üzenetére

    "* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet." A Hercules így néz ki, a NaNo Gaming RAM néz ki úgy, ahogy az általad linkelt jelenlegi képe.

    Valószínűleg a termék ugyanolyan zöld NYÁK-os lesz, mint az eddigi. De írj nekik e-mailt, az a biztos.

    (#9470) DonThomasino: Ezt ugye te sem gondolod komolyan? A sima azért sima, mert nem tud annyit (vagy órajelben, vagy feszültségben kedvezőtlenebb), de az ára is alacsonyabb! A LoVo az egy külön termék.
    Nem tudod egyesével állítani! LGA2011 lapban lehet a két memóriavezérlőre aggatott modulok feszültségét és paramétereit külön állítani, AMD-nél meg unganged mód esetén tudod a két csatornát külön paraméterezni. LGA2011 kivételével a feszültség minden modulnak ugyanannyi tud lenni a desktop rendszereket tekintve. De azt nem mondtad, neked mid van, az adatlapod meg kong az ürességtől.

    Tehát megy együtt valószínűleg a két eltérő Kingstonod, de valamelyiknek nem lesz a specifikációi szerint beállítva a feszültsége. Ennyi. Nem lehet ezen többet ragozni, akármennyire is feszengsz.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák