Új hozzászólás Aktív témák

  • Atimester

    aktív tag

    válasz viperabácsi #4137 üzenetére

    1.Csatlakozom Qru kollégához. Én 2*4GB-ot vennék, mert alaplap topikban már olvastam, hogy a 4 RAM modul stabilitási problémát okozott. Míg a 2-2 modul külön-külön hibátlanul ment. Ez persze erősen alaplap és RAM függő!

    2.A linkelt Corsair Vengeance biztos nagyon jó RAM. Még nem próbáltam, csak olvastam róla. Egyébként az CL8-as, tehát gyorsabb, mint az enyém. Hogy meddig húzható, azt egy olyan fórumtárs tudná megmondani, aki éppen ilyet használ. (Függ az alaplaptól is!) Én csak arról tudok érdemben nyilatkozni, amit már próbáltam. Volt 2000MHz-es A-DATA RAM-om, az is jól ment. Általában leszögezhető, hogy a lassabb RAM-ok (1333MHz) arányait tekintve jobban húzhatóak, és gyakran utol érik a drágább és gyorsabb társaikat. A leggyorsabbak (2000MHz felett) meg aránytalanul drágábbak, a teljesítményükhöz képest. De ha valaki maximalista, akkor kifizeti a jelentős felárat, csak hogy az érzés meglegyen...

    3.Érdemes az alaplapod topikjában is szétnézni, mert elvileg ott kapnád meg a leghasznosabb infókat. Sajnos az én alaplapomnál (P8P67) ez nem így van….

    Attila

Új hozzászólás Aktív témák