Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor128

    aktív tag

    válasz ollie #4228 üzenetére

    Üdv!

    Megnéztem a progit. Egész jó, de van néhány gond vele. Pl. Újrakonvertálja az összes divix filmet, ami sok időt elvesz (5 db 200MB-os kb 3 óra) másrészt egy db nagy avi lesz belőle, amit nem is lehet akárhol lejátszani, ahogy ollie említette.

    Ezek után végre sikerült megfogalmaznom, hogy pontosan mit akarok.

    Szóval lenne egy DVD lemez, amire kb. 15 db 200 MB-os avi menne rá. Ehhez gondoltam egy olyan menüt (mint a DVD-knél), hogy egy háttérkép, bevezető zene, és ki lehessen választani az adott filmet.
    Nyilván nem lehet olyan menüt készíteni, mint a rendes DVD filmeknél, ezért valahogy úgy lehetne megcsinálni, hogy egy speciális avit készítünk, amit a lemez berakása után elsőként indítanánk el (DVD lejátszóhoz készíteném). Ez egy olyan avi lenne, ami 1 háttérképet tartalmaz+zene. Kb 1 perces lenne, ami alatt bőven ki lehet választani az adott részt. A probléma az , hogy hogy oldjam meg azt, hogy a kiválasztott epizódra nyomva az adott fájlt játssza le. Amit daa-raa javasolt, az jó lenne, de nem szeretném összekonvertálni a filmeket, de úgy néz ki máshogy nem megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák