Új hozzászólás Aktív témák

  • OddMan

    őstag

    Mostanában már nem szoktam játszani a gépemen ezért szeretném csökkenteni a fogyasztást. Jelenleg egy Intel 775 4 magos C2Q procim van 2.6GHz-es és egy Radeon HD4850 1GB-os VGA kártyám. Nemrég olvastam, hogy jönnek az új AMD Liano (Lynx) APU procik és arra gondoltam, hogy talán erre válthatnék.
    Mivel nem nagyon játszom azon gondolkozom, hogy el kéne adnom a VGA kártyámat és az intel procimat és helyette vennék egy A8-3850 vagy A8-3800 procit. Persze ennek a lépésnek csak akkor lenne értelme, ha a fogyasztás legalább min. 30-40%-al csökkenne.
    A procim ha jól tudom (TDP) 95W-os a VGA kártyáról viszont fogalmam sincs.

    Amit még szerettem volna megkérdezni, hogy a 400 shader-es 6550D HD Radeon eléri mondjuk egy régi 3850-es HD Radeon teljesítményét? :DDD
    Ha igen, akkor az nekem elegendő. Igazából mostanság csak filmet nézek a gépemen meg netezek, de ehhez felesleges egy erős VGA ami csak a villanyt zabálja. Viszont ennél rosszabb procit meg nem szeretnék, mert a HD filmeket nem hardveres gyorsítással hanem a CPU-val szoktam számoltatni. Így maximálisan kihasználhatom az ffdshow-ban rejlő lehetőségeket.

    [ Szerkesztve ]

    ''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''

Új hozzászólás Aktív témák