Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz rega #1025 üzenetére

    Az U3 már nemigazán támogatott keretrendszer. A lényege, hogy a hozzá tervezett programok hordozhatóak a pendrive-on, más gépepbe dugva azonnal használhatóak, nem igényelnek telepítést, a pendrive-ról futnak. Már nem sokan készítenek U3-as programokat, a portable apps átvette a helyét. Ezek is ugyanúgy hordozhatóak, nem igényelnek telepítést, és mezei pendrive-okon is működnek.
    Az U3-as rendszerrel is megoldható a jelszavas védelem a partíción, így csak a jelszó bírtokában férhetsz hozzá a programjaidhoz, adataidhoz. Itt van egy rövid összefoglaló róla.
    A locker-ről van itt 1 teszt sebességadatokkal. Igen, ez a funkvió csak windows alól elérhető [link], linux alatt csak a nem titkosított területhez férsz hozzá.

    Mezei pedrive-on érdemes a truecrypt-et használni titkosításra. Igaz nem az USBchip végzi HW-esen a titkosítást, viszont minden platformon elérhető a kliense, így használható linux, és OSX alatt is.

    Nekem egy sima travel 410-esem van. Ezen is van titkosított partíciót kezelő program, eddig bevált. A hordozható programok ügyében nézz szét itt. (magyarul is tud)

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák