Új hozzászólás Aktív témák

  • csizo13

    tag

    válasz laszlobak #70952 üzenetére

    Teljes mértékben igazad van.
    Lehet, hogy valamit sokszor el kell mondani, mert felmerül időnként ugyanaz a kérdés, de ezt normálisan kellene megtenni.
    Ebben a fórumban ugyanazt a néhány laptopot ajánlják. Hiába az összefoglaló és a részletes leírása a vásárolni szándékozónak, mindig ugyanazok a típusok kerülnek ajánlásra és főként üzleti, amikor megadják, hogy nem számít a hordozhatóság, asztali kiváltására kell. Valamint 300k-nál kezdődik az értelmes laptop, még akkor is, amikor csak jegyzet íráshoz, vagy egyszerű felhasználás a cél.
    Még a mobiltelefonomon is lehet irodai alkalmazásokat futtatni, arról prezentációt tartani (ami kényelmes), szerkeszteni (ami kényelmetlen a kis kijelző és billentyűzet miatt).
    Az a szakértő, aki az igények figyelembe vételével a rendelkezésre álló keretösszegnek megfelelően tud laptopot ajánlani, nem az aki ismerve a teljes lapto palettát, összesen 4 típust tud mondani.
    Egyszerűbb lenne az összefoglalóban beírni, hogy 120000ig b560 (vagy akármi, most nem nézem vissza mit ajánlgatnak) 180e-ig másik kettő, 300ig ez a 3, és felette ez a kettő.
    4éve van Toshiba L505-13H laptopom 189e volt win7-tel. Tele van macskaszőrrel, kajával, ezzel azzal. Sosem volt szétszedve, újrapasztázva bármi más. Van alatta egy laptophűtő. Mégis még kiválóan működik. Lehet műanyagháza van, meg a billentyűzete is le lenne hurrogva, de nekem tökéletesen megfelelt eddig.
    Nyilván kifogtam az egyetlen jó darabot.
    Amit ajánlani tudok mindenkinek, aki nem ért a laptopokhoz, az az, hogy sose vegyen 6 hónapos garanciával semmilyen használt/új laptopot, bármennyire is kegyetlen jó üzletnek tűnik.
    Mert a másik fele meg az, hogy mindenki 120eért akar 500ezres felszereltségű laptopot szerezni.

Új hozzászólás Aktív témák