Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz spyduck #52683 üzenetére

    Nem, az egy külön állatfaj, amiről Te beszélsz, pl. mint ebben a Lenovo IdeaPad Y510p-ban. Ez az SSHD, amikor egy meghajtóban van az SSD és a HDD. (Jé, nem is gondoltad volna, igaz? :D )

    Én arra gondoltam, amikor a user az msata foglalatba pattint egy külön msata SSD-t a merevlemez mellé, és azt használja hasonló módon. Nekem egy szervizes srác mutogatta a saját (asszem') Envy-jét, és igaza volt abban, hogy ez miért is jó: mivel ilyenkor az SSD "láthatatlan", ezért nem kell azzal sakkozni, hogy mi települjön a gyorsabbik háttértárra, hanem mehet minden a HDD-ről. A rendszer úgyis a gyakran használt progikat gyorsítja - az a HP is szélvészgyors volt Win 8.1-gyel!
    Korábban nekem nem tetszett ez a megoldás, mivel mindenáron az SSD-re akartam rakni a rendszert + szoftvereket, de a gyakorlatban látva tényleg meggyőző volt!

    És ilyen esetben szerintem elég egy 64GB-os modell is, nem kell nagy pénzeket beleölni...

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák