Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Fkris #47024 üzenetére

    Teló, tablet más téma. Ott már lassan IPS a standard, felbontás meg nő. Notebooknál az IPS premium kategória, ahogy a HD-nál nagyobb felbontás is. Valószínűleg hegyekben áll pár száz kontényernyi HD panel:D...vagy csak annyi a titok, hogy ezen kaszálják a legtöbb profitot. Akárhol nézem, HD meg FHD panelek közt van olyan 5-8k különbség. Tehát a FHD paneles gépeken mega extra profituk van így a gyártóknak...IPS-ről nem is szólva. Vannak gyártók ahol meglépték 12-13"-ban a FHD IPS-t, na meg is lehet nézni az árukat, pl asus zen-ek. Ha valamiből nincs tömeggyártás arra mindig borzasztó felárat kérnek végtermékben.

    Ronam: Ha mindenképp új kell lenovo B590. Ivy pentium 2020m-mel 100-103k. Jó erős kis cpu. A gép matt kijelzős, jó billzetes, designra is jó, bár ez erősen szubjektív. Árkategóriájában egészen korrektnek mondanám.
    De ha valóban tartós gépet akarsz amit szeretsz is majd tényleg használni én is azt mondom amit a párduc, használtan egy business. Gar miatt dell E5520 nagyon jó választás. Akár FHD panellel is meg lehet kicsivel 100k fölött.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák