Új hozzászólás Aktív témák

  • Felcser

    csendes tag

    Sziasztok,

    újra nekifutok egy notebook vásárlásnak, kb 1.5 hónapja már írtam ide, de végül a házra ment a pénz nagy része el. úgy néz ki, hogy szeptember első hetére meglesz a pénz, sajnos kevesebb mint amit terveztem anno, így most próbálom belőni az új notebook árát 180 ezer FT alá.
    célom: főleg virtualbox, vmware környezet 2-4 virtuális gép egyidejű futtatása, játék csak a day of defeat:source jöhet szóba, de az 2 hetente 1 óra max, továbbá programozás lenne a másik fő irány.
    Ebből kifolyólag gondolom a 6-8 GB memória szükséges, ODD nem lényeges (bár ez a széria tartozék szerintem mindenhol), SSD a virtuális környezet miatt lenne nagyon hasznos, tapasztalat, hogy HDD esetében 2-4 gép már elég lassan muzsikál.
    Ami a kérdés: core i3 v core i5 illetve 2nd v 3rd generációra érdemes-e várni. AMD procikban manapság nincs nagy bizadalmam - bár virtuális környezetben így nem tudta még tesztelni, de játékban elmarad azt tudom (bár most a játék az a legutolsó helyen van a listán).

    Dell Latitude-t láttam, köszönöm nem kérem, ahogy többen is írtátok, HP ProBook elég jó kis katergória, a többi gyártó termékét nem ismerem.

    Mit gondoltok?

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák