Új hozzászólás Aktív témák

  • btudos

    veterán

    válasz Dhampir #29478 üzenetére

    A Samsungokban, a Dellekben, HD7670m van. Igazából minden kategóriában van jobb vétel GT635m-el, alternatívaként meg rendszerint megemlítjük pl. az Inspiron 5520-at. De a Z580G illetve a Z500 ugyanott van árban, mint az említett Inspiron, viszont minőségben és (bár ez szubjektív, de) designban is elverik a Lenovo-k.

    A Samsung NP350-nél is jobb vétel általában a G580, ha nem kell OS, ezt feljebb leírtam. Nagyjából ezek az okok, amik miatt a GT635m többet szerepel.

    Na, most lehet támadni, hogy Lenovo fan vagyok. Megtapogattam az összes említett gépet, megfogdostam, megnéztem amennyire egy kiállított gépet meg lehet nézni, és igen, úgy gondolom a Lenovo-k adott kategóriában jobb minőségűek, mint a Samuk vagy a Dell-ek.

    kerekfej: A magyar piacon forgalmazott gépek esetében mindnél helytálló a kijelentés, hogy megegyezik a GT630m és a GT635m jelölésű GPU. Tudjuk, hogy létezik erősebb GT635m is, ami a GT555m átnevezve, de még senki nem találkozott vele Magyarországon, ezért gyakorlatilag elfelejthetjük a létezését.

    [ Szerkesztve ]

    Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák