Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Pocok256 #29197 üzenetére
ejj, Pocook
köszi a segítséget. akkor kb erre számítsunk? ennél izmosabb VGA téren nem lesz ebben az árban, mi?
köszi, még nézelődünk azért.
a Lenovo maga az mennyire jó supportú márka? gondolom megbízható...szerk.: bár, jobban megnézve, elég bika laptopnak tűnik, ráadásul 15,6"-os is... nem is rossz, ízlelgetjük. köszi
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
félisten
Ha kisméretű, de játékos gép kell, akkor dobj rá egy tizest, és vegyél egy Fujitsu LH532-őt: belépő játékos vga, 3 év gari, 14'-on.
Mi kellhet még?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Yeffy
veterán
válasz B-L-A-C-K #29202 üzenetére
értem, köszi neked is!
akkor 98%, h ez a Lenovo lesz. tetszik neki is, nekem is. gondolom a márka is megbízható...
adamlukacs: nem tudom, nem annyira játszós, csak heti párszor szokott, akkor is ált.egy-két éves címeket szokott futtatni, de gondolom mediumon csak elfuttatja akár a legújabbakat is... (majd én fogok rajta játszani ezekkel )
AxBattler: köszi neked is
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
félisten
válasz Andyka0908 #29208 üzenetére
Tényleg, ott most jobban megéri - ráadásul a házhoz szállítás is ingyenes!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
fps8
senior tag
Sziasztok. Adott egy beárazás alatt álló asztali gépem. Ebből szeretnék csinálni egy notebookot valahogy. Kis kp-korrigáció is belefér, de inkább nem szeretnék ráfizetni. Az a kérdésem, hogy milyet érdemes vennem.
Mondom a fő szempontjaimat.
Elsődleges szempontok:
- stabil noti, jó anyagokból. (nem a csilli villi széria)
- kényelmes rajta gépelni (mert leginkább arra kell, hogy a könyvemet írjam vele a vonaton)
- az akksi, kibír legalább 4-órás utazást. Később veszek hozzá még akkut, mert ennél többet fogok utazni, így lehetőleg olyan kell, amihez még kapni alkatrészt és nem aranyárban.
- Nem kell hogy nagy méretű legyen. Bőven elég a 11-12" mac 13-14...Másodlagos szempont:
El tudjak egerészni vele esetleg a Starcraft II-vel élvezhetően. (itt nem a grafikát értem, hanem a gördülékeny futást)"War... war never changes"
-
Chaser
legenda
Ennek az árából valami használt üzletit tudsz venni. ami talán belefér: T400, T500, E6400, E4300, 6930p A játék vga igényét nem ismerem.
szerk: x200 is belefér, az 12", jó akkuval megvan 4 óra üzemidő 6 cellás akkuval is
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fps8
senior tag
válasz Chaser #29220 üzenetére
Szeretem az x200-at, sőt az a legnagyobb vágyam, de 70-alatt nem találok magyar bill-el, és úgy látom hogy az enyém monitorral ér 60-at...
Talán ha hozzá csapom még a maradék 1-terrás wd caviar green-t is akkor meg van, csak nem tudom addig hová mentsem az adataimat[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz Chaser #29220 üzenetére
A többi gép amit írtál, van olyan stabil és jól összeszerelt mint az x200?
Ha jól tudom, a hp-nak vannak még hasonlóan jó gépei, hasonló árkategóriában. Jól tudom?Szerk: Ja most látom hogy pont ez a T400 és barátai hasonló széria. Na ennek akkor utána futok!
[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
btudos
nagyúr
Lenovo Thinkpad X200/T400/T500 nagyjából egy kategória, csak a méret különbözik. Ugyanez a minőség Dellben a Latitude széria, illetve HP-nál az Elitebook.
#29227: Ha játék lesz, akkor talán a Thinkpadekből a könnyebb dGPU-s változatot találni. De egyébként mindegyik széria nagyjából egy kategória árban is.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Chaser
legenda
Lásd a párduc hsz-ét sőt, ahhoz a géphez van egy + ultra-slim töltő, annak bolti ára csekély 20k körül van. 8-10k-ért el lehet adni. Ha az a 9 cellás akku egy gyári panasinic akkor kb bestbuy a gép, de ha csak sony vagy sanyo akkor is jó vétel.
T400/T500 hw-e ugyanez, hp-ból 6930p de az ddr2-es, nehéz bővíteni. hinkpadekhez akku, töltő, bill stb is sűrűbben akad
Privátokért elnézést, félrenyomtam, nem értettem mért nem megy el a hsz
T400-at kaphatsz olcsóbban valamivel, abból sokkal több eladó van mint x200 és T500-ból, de egy jó állapotú meg jó konfigú gép ott is ekörüli áron van
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! Szükségem van egy laptopra, amin játék is menne. Race 07 és iracing futna rajta, nem kell full grafika. Az asztali gépen sem fullon játszok, kb közepes beállításokkal. 100 körüli fps van az már elég. Az asztali gépben AMD athlon 64 x2 5200+, 4 gb ram, nvidia 8600 gt van. Ettől nem sokkal erősebb gépre lenne szükségem. 100k a kiinduló alap, de pár ezer még biztos beleférne ha jó, vagy jobb a masina. Válaszaitok előre is köszönöm.
-
Chaser
legenda
-
-
Pocok256
veterán
válasz Tikakukac #29232 üzenetére
Bár tesztek szerint a kiegészítőn optimalizáltak és az már egy 4500HD -n 28 fps el képes szaggatni, ha mindent levesz az ember.
De nem hiszek én ennek
Amúgy vicces mikor a teljesítmény és a IHD 3000 egy mondatba kerül
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
szilrobi
aktív tag
Kellene vennem egy jó kis megbízható, minőségi laptopot kb. egy héten belül, az alábbi kritériumok számítanak:
-Keret kb. 150.000Ft
-Kijelző 15" kb. LED-es, lehetőleg ne fényes ujjlenyomat gyűjtő burkolat
-Felhasználás: net, skype, office,
-Webkamera, mikrofon legyen benne
-Win8-at hanyagolnám, win7-tel lehet még gépet venni? Az se gond ha oprendszer nélkül van
-Lehetőleg több év garanciaTudnátok dobni pár linket, hogy ebben a kategóriában mit érdemes ma megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Pocok256 #29233 üzenetére
Az alap SC2 minimumra lehúzva pont elmegy egy HD3000-en, ezt első kézből tudom.
De azért kemény lesz x200-on a kieget tolni, meglátjuk
btudos: Ha jól láttam az árkeretünk elég, khm. kicsi. Szvsz ez elég kemény menet lesz.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
válasz Pocok256 #29233 üzenetére
Én a gma4500mhd-nél 8 fps-t látok a SC2 mellett, low-on.
i5-540m-mel, 1024-ben, minden low-on azért játszható volt, de amikor megindult a swarm, ott erősen leesett az az fps...
Most HD3000-rel, 1366-ban, low/medium beállításokkal megvan az 50-70 fps, de itt is van rendszeresen drop az fps-ben. Egyedül a Hyperion fedélzetén zavar az alacsony részletesség, de ez van, kibírható, én élvezem.
fps8
Ha kis gépet szeretnél, olcsón, akkor nézz körül alfa156 kínálatában, illetve az Elitebook-ok környékén is - utóbbiak is vannak olyan jók (átlagfelhasználónak, nem a "hívőknek"), mint a TP-k, de mégis olcsóbban elérhetőek.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
loree69
aktív tag
Hali,
játékra keresek notit
gpu : {nv gt 635,gt630,amd 7670,amd 8750.. hasonlók}
max 150e
os nélkül lenne a legjobb
és ne legyen az a könnyen szétesős darab
többi szempont mind1.köszönöm a segítséget.
loree
-
cellpeti
nagyúr
üdv
HP 4320s
Core i5+Intel HD+ ATI Mobility Radeon HD 5000 Series
vagy
Dell Latitude E6510
Core i5+Intel HD
melyiket éri meg jobban hosszú távon?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz loree69 #29245 üzenetére
Lenovo G580 i3-as procival 140 ezerért, vagy kicsit gyengébb procival 122 ezerért.
-
JRed
csendes tag
Sziasztok!
Megbízható laptopot szeretnék venni kétszázezer HUF alatt. Nem igazán vagyok otthon a témában, úgyhogy szívesen elfogadnék néhány jó tanácsot. Amit szeretnék:
-megbízható legyen, de nem kell strapabírónak lennie, mármint úgy értem, az ilyenekre szoktam vigyázni, tehát mindegy milyen a felülete vagy a tömege
-olyan 16 col körüli képernyő jó lenne
-ne merüljön le az akksija két óra után
-legyen benn optikai meghajtó, kártyaolvasó
-ram min. 8GB
-főként office-t használok, de azért tudjak rajta normálisan filmet nézni, meg jó lenne ha vinne nagyobb játékokat is(Crysis)
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest