Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Meldiberard #17150 üzenetére
Ha linkelni akarsz a "link" gombot használd szerkesztésben, és oda másold bele az oldal címét...
Ajánlott gép,
kicsivel többért már FULLHD fellobbantásban kapodja ez úgy látom már nincs akcióban, pedig 230 körül volt itt, Viszont i5 verzióban olcsóbban megkapod, szerintem i7-es nem ér annyival többet. Vagy van 225 ezertől komolyabb vga teljesítményű Lenovo Y580-as.[ Szerkesztve ]
-
M3xx
tag
Sziasztok!
7520 (i5, HD) naprakész játék tapasztalat:
Amiket eddig próbáltam játékok (Dirt3,Fifa12,GTA IV) szépen futnak High/Ultra beállítás mellett, viszont ma felraktam az új Hitmant (Absolution), na ez spec kifog rajta, Ultra beállítás mellett 6-7fps-t produkál Benchmark szerint, Ultra low/Low beállítás mellett hozza a játszható 28-30fps-t.
Persze csalódott nem vagyok, amit egy notitól el lehet várni, azt továbbra is hozza, bár reménykedtem, hogy a most megjelenő játékok még fognak menni High beállítás mellett is simán. Esetleg benne van a pakliban, hogy a játék hibája és fog jönni valami patch, még nagyon friss a dolog -
kisorosz
tag
Hali!
A kérdésem annyi lenne, hogy tegnap este megrendeltem a G580AH lapost 140kért, viszont most felemelték 145k-ra (mint ahogy lejjebb írták én nem sz*rom le az 5kt ), viszont készpénzes fizetéssel adtam le a rendelést, fel is hívtak, hogy félre téve, mondtam megyek érte szombaton, kaptam is róla rendelés visszaigazoló emailt, hogy 140kért vihetem. a kérdés, akkor most ha odamegyek akkor 140kért adják, vagy majd csapkodnom kell az asztalt/mutatnom kell a visszaigazoló emailt, hogy én pedig annyiért rendeltem?"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
Zimmi91
addikt
-
-
M3xx
tag
Update:
Most próbáltam az Assassin's Creed III-at, Nagyon magas beállítások mellett is gyönyörű szépen, akadás mentesen fut, pedig azért ebben is vannak ám szép textúrák. Egyedül az élsimítást nem lehet felvenni Magas-ról Nagyon Magas-ra, mert akkor összeömlik a kép, pixelesedik és szétcsúszik, nem nagyon értem. Lehet még is csak a Hitman-nél nem stimmel valami?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #17163 üzenetére
Jól van dolgozok közbe, nem figyeltem lemaradt valami, de nesze itt van + "n" betűd...
-
f4cg80
tag
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de ez szerintem egy egészen megfontolandó ajánlat új laptopot keresők számára.
[link]
Samsung NP300 B970/4gb/750gb/hdmi/2év 99-ért.Lehet ha előbb piacra dobják,elgondolkoztam volna rajta,bár persze így sem bántam meg,hogy egy használt T500-ast vettem
-
kacsa04
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt az ASUS K55dr-135D laptopot akciósan 155K-ért, és tudom, hogy a lenovo G580AH ideálisabb lehet játékokra (és még sok másik is), de sajnos ennél több pénzem nincsen rá.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire ajánljátok ezt a masinát játékra? Avagy tud-e valaki ennyi pénzért jobbat? -
kacsa04
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #17171 üzenetére
Igen, elképzelhető, hogy keverem, mivel nem igazán vagyok jártas a témában, csak pár napja nézegetem a masinákat... Pont ezért kérem a segítségeteket, hogy árr/érték arányban ha leginkább játszani szeretnék az átlag netezésen meg filmeésen kívül megéri-e ez a gép? Youtube-n néztem hogy a videokártyája Pl.: a BF3-at simán viszi meg még ezt-azt is, de hátha van jobb gép is, amit én nem találtam meg.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Throme #17175 üzenetére
Igen bőven elég, de ha komoly 3D szerkesztés lesz oda már kell a vga, de oda is inkább kifejezetten erre való kártyák. Amúgy meg sima szerkesztésnél leginkább a memória a lényeg, 8GB-t érdemes ehhez.
kacsa04:
Ha linkelni akarsz a "link" gombot használd szerkesztésben, és oda másold bele az oldal címét...
i5-ös szerintem neked felesleges, az i3-as proci is annyira kihasználja a vga-t mint az i5-ös, és annyival amúgy sem ér többet. i3/GT635 145 jelenleg (eddig 140 ezer volt de most emelték fel), de lehet van máshol 140-ért, én ezt is ajánlanám + ha marad még pénzed vegyél bele egy SSD-t 20-25 körül már 120 GB-os van, és lényegesen felgyorsítja a géped. Hogy értsd miről beszélek nézd meg ezt a videómat, nem olyan rég csináltam.
-
lama_lamm
aktív tag
Üdv!
Erről: [link] (a HSZ-ben lévő gépről) tudnátok pár infómorzsát szolgáltatni. Mennyit tud ez a 7670 az i5-3317U mellett? Nem akarok fullhd-ben BF3-azni, de mondjuk az Assassins Creed 3 eldöcögne rajta valamilyen szinten?
Minden véleményt várok szeretettel, köszi előre is.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kacsa04 #17179 üzenetére
Ezt nem lehet garantálni, egy több milliós gép is elromolhat mint minden elektronikai eszköz, így az is.
lama_lamm: Kb egy i3-2330M procival van egy szinten, és ezek simán kihajtják, így annak is ki kell. Az már más kérdés hogy olyan kis gépben a hűtés hogy bírja, de erre nem is tudok neked válaszolni, sose volt még olyan notival dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
madamka3
csendes tag
Sziasztok nem közvetlenül a témába vágó dolog de szerintem ti tudni fogjátok a választ a kérdésemre. Tehát van egy Lenovo G580GH 336132-es laptopom amit a nyáron vettem a ti javaslatotokra, az lenne a kérdésem hogy ebben SATA2 vagy SATA3 csatlakozó van? (fontos lenne a dolog mert szeretnék rakni a gépbe egy SATA3-as ssd-t és ebből derülne ki hogy van-e értelme a dolognak)
-
madamka3
csendes tag
Értem, csak akkor nem érem el az ssd max sebességét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madamka3 #17184 üzenetére
De ez az egész egy p@raszt vakítás, ha SSD-ről másolsz SSD-re akkor lényeges a sebesség csak, amúgy szinte ugyan azt a gyorsaságot tudja. Nézd meg pl az előbb mutatott videómat is egy Sata3-as gépbe Sata2-es SSD-t raktam: link (utána volt benne Sata3-as OCZ Agility3-as SSD, és ugyan ezt a sebességet hozta.)
De az is lehet Sata3-as van amúgy benne ezt 100%-ra nem tudom megmondani, de én úgy tudom csak 2-est tud...
[ Szerkesztve ]
-
csobanandras
tag
Üdv!
Szerintetek a Lenovo Z580 as gépben lévő gt635m is csak egy átnevezett gt630m úgy mint a G580ban? -
Tikakukac
titán
válasz csobanandras #17186 üzenetére
Ha valaki letesztelné akkor tudnánk. Én már rég feladtam ezt a mibe mit szerelünk dolgot. Régen nem volt ilyen gond, akkoriban ezerszer nagyobb gond volt a ddr2 vagy ddr3 a karikon.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
judek
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de pl. egy i3 3110m -es procival és mellé egy geforce 610M- es videókártyával szerelt notinál összedolgozik a HD4000 és GeForce vagy csak az egyik?
AMD-nél úgytudom, hogy az integrált APU és a dedikált kártya crossfire-ba küldi.
Bocs ha hülye a kérdés, csak külföldi fórumon olvastam, hogy pl a HD4000 már erősebb mint a GeForce 610M, így felesleges megvenni a videókártyás változatot. -
miklos0308
tag
Sziasztok! Barátnőm szeretne venni egy 13-14" körüli notit, csak multimédiás célra szövegszerkesztésre meg netezésre használná, szóval nem kell egy erőmű, a hangsúly sokkal inkább inkább a megbízhatóságon és minőségen van. Árról pontos meghatározás még nem alakult ki, tehát minden szóba jöhet. Mit tudnátok ajánlani a mostani piacról ? A válaszokat előre is köszönöm
-
B-L-A-C-K
titán
válasz miklos0308 #17191 üzenetére
Ami elfogatható minőségben és árban se annyira vészes, az a Dell Latitude 5420. Esetleg kicsit gyengébb minőségben a HP Probook (itt mind1 ezen belül milyet nézel a ma kapható legolcsóbb is megfelelne a barátnődnek.)
Persze ha árban tudsz feljebb menni (200 ezer felett) tudok mondani más alternatívákat is, de szerintem ennél nem kell többet kiadni érte ha alapdolgokra lesz használva.
-
Borote
addikt
-
supernico
csendes tag
Sziasztok!Egy olyan laptopot szeretnek ami jo arra, hogy zenet vegyek fel meg filmeket nezzek!Tudom a legjobb egy asztali gep lenne, de mivel munkambol kifolyolag utazok eleg sokat igy nincs helyem hozza!Angliaban neztem magamnak egy Asus N56VM-S4034V i7 procival 700 fontert!Nagyon tetszik tudom, hogy ostoba kerdes de ennyit meger-e?Vagy tudtok esetleg jobbat ajanlani ebben az arkategoriaban!Elore is koszonom a segitseget
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17196 üzenetére
En ezt az arat lottem be es ebben kerestem nem ertek hozza tulsagosan ezert kerdezem minden segitseget szivesen veszek!Szeretnek rajta normalisan mar amennyire egy ekkora kijelzon lehet filmet nezni meg felvenni a zeneimet!Igen angliaban vennem mert itt vagyok 12bol 9 honapot!
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz supernico #17197 üzenetére
Ha nincs szükséged a nagyobb CPU teljesítményre, akkor azt a pénzt költheted arra, hogy egy jobb minőségű, és tartósabb gépet vegyél.
Ha nagyravágyó vagy, vedd az i7-et, de akkor miért kérdezel meg minket?Tovább attól lesz jó egy gép, hogy jóféle anyagokból építik és sok garancia van rá. Nem attól, hogy 2 helyett 4 magos CPU van benne. Amit írtál, arra már egy 4 éves processzor is elég[ Szerkesztve ]
-
supernico
csendes tag
válasz Borote #17198 üzenetére
Nem vagyok nagyravagyo nem ertek hozza most kezdtek el ezek a dolgok erdekelni ezert kerdeztem nem akarok vele menozni ha 500ert kapok olyat ami joo nekem tokeletes!!Akkor tudnal esetleg egy ilyent ajanlani?A kijelzo fontos lenne!Koszi
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Üdv! Asus K55N-nel van itt valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest