Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Érdeklődnék, hogy mit ajánlanátok az alábbi kritériumok alapján.
    (1) Közeljövőben vásárolnék
    (2) 150 000 Ft (+-)
    (3) Felhasználás: ami említésre méltó az a hobbi szintű videóvágás (SonyVegas), amatőr szinten, nincs szükségem hozzá nagy kijelzőre, és NUM billentyűkre sem. Sportfilmek ezek leginkább, nem 4K természetfilmek.
    (4) Nem fogok játszani.
    (5) 13" elég, IPS szimpatikusabb (azt hiszem előnyösebb is kép, és videószerkesztéshez).
    (6) Mondjuk munkanapokon vinném magammal, esetenként napi másfél órát használnám is menet közben, akksiról.
    (7) Win10, vagy semmi.
    (8) SSD-t preferálnám, de csak a rendszernek kell a meghajtó, minden mást külsőre mentenék, szervíz idő alatti hozzá/nem hozzá férhetőség miatt. (Paranoiás vagyok :B )
    (8) (b) Mennyire kommunikálnak gyorsan USB porton kersztül egy külső meghajtóval adott notebookok? Vagy milyen más megoldás lenne még könnyen eltávolítható adathordozó perifériákra, amikkel azért együtt tudok dolgozni mondjuk videószerkesztés közben? (Memóriakártyák?)
    (9) Nincs.
    (10) Garis használt is érdekel.

    Az összefoglalóban ajánlott HP 250, Dell Vostro 3-as sorozat, Dell Inspiron 3-as sorozat, és HP Probook 4-es sorozat, Dell Vostro 5-ös sorozat illetve egy 10 éves Macbook mennyire alkalmas ezekre?

    A Macbook-ot azért kérdezem, mert van otthon egy, de nagyon Windows-os vagyok, és érdekelne, hogy kiszolgálná-e a fenti kívánságaimat (Windows-t leszámítva :D )? Illetve helytakarékosság szempontjából most készülok eladni az asztali PC-met, amiből venném a notebookot. Ezért is vívódom.

    Köszönöm a segítségeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák