Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz TurboDuck #136018 üzenetére

    Semmit nem számít, hogy linux vagy dos, simán formázással felrakod a win-t. Nekem is linux volt gyárilag, véletlen elindítottam azzal, de azonnal újra is indítottam és már ment neki a win10. (bénáztam a legacy-val)
    Dell 7567 amúgy ajánlott, bár ebből többnyire még TN paneles elérhető FullHD-ban, de már jönnek be elvileg az IPS verziók is, boltot meg kell erről kérdezni, személyesen megnézni. Vagy megvárhatod a Dell 7577-et, ez már csak IPS-el jön (kasztni minimálisan változik). Mondjuk 350-es keretbe lehet nem férsz bele ha ragaszkodsz az SSD-hez és a plusz ram-hoz ennél a modellnél (bár nekem 8 GB bőven elég, de SDD nélkül venni használni gépet bűn).

    Maddrive321: Neked is esetleg a fentebbi Dell (nem IPS minden verzió, keresni kell), vagy 17,3"-as méretben Asus G752VT, a 970M nagyjából a 1050 Ti "megfelelője" teljesítményét nézve a korábbi generációban. 8 GB szerintem ma még elég, de felhasználó függő. Bővíteni lehet bármikor. A HDD különbség pont az amit sejtett, a 7200 rpm-es picit gyorsabb, bár egy 250 GB-os SSD mellett nem számít, aminek lényeg, hogy gyorsan betöltsön legyen azon.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák