Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz pittbaba #126060 üzenetére

    Nem kedvesség, csak tudnom kell mi-hol-merre. Azért nem értem a dolgot.

    Dell passzolom mi volt, szerintem akkor dübörgött a Dellnek is a szemét korszaka, valszeg ez volt a gond.

    Kövi. NBD. Tök jó, hogy a net kidobja. Ahogy nézem nem azt dobja ki mi van itthon. Azt meg főleg nem, hogy a szerviz gari mindenképpen ezerszer rosszabb lesz, ha becsúszik az alkatrészellátóba valami malőr, ha nem. Az utána nézés ne ennyi legyen. Hívjad a képviseletet, informálódj, kérj konkrétumokat, táblázatokat, számokat és satöbbi. Vagy hívd egyből a garis részt mondjuk CHS-nél vagy Humannál. Na ez infógyűjtés. A gugli ilyen szinten nem. Az csak a lelkednek adja a lökést, hogy ez is szar, akkor go zero gari, go.

    Amit akarsz az de, ennyire szűk. Én tudok rajtad kívül 2 embert. Erre a 3 emberre jut úgy 300 akinek nem ez kell. Érdemes tehát olyan gépeket csinálni amit megvesz az emberek 1%-a? Erősen kérdéses. Számok hasra ütve jöttek ki, de gazdasági okok miatt nem találod a helyed te sem.

    Hogy Asusból mit vettél, nem tudom. Hogy levonóból mit vettél, tudom. Előbbi ha valamilyen volt, valamilyen volt. Ha kopott, széthullott meg rossz volt akkor szart vettél, teljesen mindegy ki mit mondott, mennyibe került vagy mennyibe nem. Utóbbi pedig sosem felelt meg a leírásnak, így ezt viszont biztosan állítom. Ez nem hozzáállás meg modor kérdése, ezt még maga a Lenovo sem tartotta sosem felső középnek, felsőnek vagy prémiumnak és ott a pont.

    A többit nehéz kezelni, mert ez széthullott már.

    Maradjunk annyiban: örvendetes, hogy ezt nem pénzért kellett lejátszani úgy, hogy ügyfél-értékesítő a felállás. Én azt mondom válassz úgy, ahogy jónak látod, speceket össze tudod mérni, a többit pedig szakdoga mennyiségű írásban sem tudnám átadni :N Peace :R

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák