Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz pittbaba #126006 üzenetére

    Felszereltség nem jelent semmit, max azt lehet megmondani mi fut majd és mi nem. Ezen kívül semmit, de semmit.

    Nekem olyan gép kell, ami jó, és nem kell gariztatni! :))

    Hajrá, irány a telejósda. Én is annyit csalódtam már garis cuccokban, hogy még véletlenül sem mernék gari nélkül behozni még katonai szabványokat teljesítő laptopot sem. Van egy pár százas-ezres flotta ilyenből fateréknak és ott is becsúsznak hibák. Pedig ott milla alatt nincs konfig és nem a hardvert fizeted az biztos.
    Ha full garis cuccokban gyakran csalódsz akkor első körben olyan dolgokkal próbálkozz ami nem csak bemondásra jó. Van ilyen is és akkor nem az lesz, hogy fél millás gémer notikat akarsz gari nélkül bevállalni, aztán pedig egy lehalt bármiért kifizetni a gép árának harmadát, mert a pokolból sem találsz hozzá semmit, annyira ritka.

    Személyes tapasztalat egy itthon nem létező-forgalmazott márka egyik altípusának altípusával max annyi lehet, hogy talán vett valaki, aztán az illető vagy hasonlóan márka fan és az életben nem tudsz meg tőle semmi objektívet vagy kifogsz egy tutira hozzáértőt. Ebben az esetben lottót is raknék :K

    Plusz rohadt drága és ha már van UK-ban is, akkor USA gépet meg aztán főleg nem cibálnék be.

    Zárszóként: az, hogy az asztali giga cuccaid bejöttek az ég egy adta világon semmilyen párhuzamot nem jelent azzal, hogy a laptop is olyan lesz. Nekem aztán volt meg van asztaliban is minden és a világ legnagyobb hülyesége lenne levonni egy alaplapból vagy egy vidkariból azt, hogy milyen lesz a telefon vagy a tablet vagy a bármi.

    rep3at: Milyen TP-ből indulsz ki? Csak, hogy merjem gondolni mi az ami neked strapa. Elszálltak azok az idők, T60-ról pötyögök most is, na fele ilyet kapsz, ha kapsz.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák