Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Petyus87 #11708 üzenetére

    Megmosolyogtattál de nagyon :)) :)) :R Egy csúcskategóriás elit business géptől is irreális elvárás, hogy 10 évig működjön. Egy konzumernél reális lehet a pár év, sok gar után pár hónappal bedöglik. Sok jóval előtte. Persze vannak kivételek amik elmennek 5-6 évig de ritka és nagyban függ a felhasználás módjától/felhasználótól. Ha valaki 5 évre tervez gépet azt szoktam mondani 5 év garral vegye meg ha nem szereti az oboát. Igen, drágább, nyilván nem véletlenül.
    Veszel egy pl B960-as gépet, 8 GB ram, egy jó SSD és kész. Ha cpu igényesebb feladatokat csinálnál akkor i3, már ha az adott sw-ek kihasználják a HT-t, amiben több az i3. i5-öt is lehet venni persze akinek megéri a felárat. Már a gpu-k is beszálltak sok mindenbe, nem ritkán egy asztali erősebb vga egyes feladatokban odaver akár egy 4 magos i7-nek. Szóval érdemesebb valami diszkrét vga-s gépet nézni, de már az intel integráltak is eléggé támogatottak. A HD4000 pl sok belépő diszkrét vga tudását hozza. Igaz, nv és ati jobban támogatott bizonyos dolgokban. NV, ati, intel támogatottságban talán ez a sorrend.

    szerk: Gabe123: Valamelyik biztos, mert van 4 fajtám:) A helyes kérdés az, hogy milyen magas az optika az 532-ben. Ha nem tévedek nagyot 12.7mm, legtöbb mai gépben az van.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák