Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz Khelben #101429 üzenetére
Akkor megéri vagy sem? Ugyanúgy 3év garis, de mivel így kérdeztél vissza azt gondolom, hogy megér annyit. Bár azt egyelőre nem tisztáztam, hogy kiállított darab ára-e annyi. Mondjuk azon sem láttam semmi problémát a 3év gari meg úgyis megy rá akkor meg mi bajom lehet. Mert alapból a 430 g2-essel szemezek viszont ez azért jelentősen olcsóbb lenne és visszaolvasgatva régebben ajánlott gépnek láttam.
-
Chaser
legenda
válasz Mercutio_ #101453 üzenetére
Ha neked jó nekem is...
szerk: bozsozso Ha üzletben láttad lehet nemes egyszerűséggel csak elírták az árat Futottam én is ilyenbe. Oda kell adniuk a feltüntetett áron, szóval hajrá.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mercutio_
félisten
válasz Chaser #101455 üzenetére
Nem ismerem se a notit/procit, se a bolt megbízhatóságát, azért jöttem ide...
Egy 1007U-s procival szerelt 11,6"-ost váltana.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dorottya
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves, barátomnak keresek gépet.
1. Legkésőbb 2016. január elején meg kell lennie a laptopnak.
2. 120k környéke, de ha valami überbrutál ajánlat van 135k-ért, akkor azt sem vetem el
3. Főként internetezés, office, iskolai felhasználás, de jó lenne, ha elfutna rajta egy videoeditor (gitárjáték felvétele, megvágása stb.)
4. Játékra nem igazán, arra ott van a konzol.
5. Átlagos méret megfelel.
6. Nem igazán hordozásra kellene, valószínűleg otthon ülne az asztalon 360 napot biztosan egy évben.
7. OS nem fontos, majd WIN10 megy rá.
8. SSD, memória akkora legyen, hogy jól fusson a gép, de a videóvágáson kívül más megerőltetőt nem kell túlélnie.
9. Webkamera és mikrofon, fontos, hogy fehér színű legyen.
10. Főként új gép, de kihagyhatatlan használt ajánlatokat meghallgatok!Köszi előre is!
-
QwErTy42
addikt
válasz haloittbarbi #101446 üzenetére
Szia,
Azt ne, inkább egy Fujitsu A514-et vegyél 120-ért!
(#101458) Dorottya Ezen az áron az egyetlen ajánlható gép SSD-vel az A514. Ez fekete.
Fehér Dell 5558 HDD-vel.Valamelyik igényedből engedned kell. Az 5558 nem lenne rossz gép de van benne egy hitvány videokártya, ami kb semmire se jó.
Teljesítményben a Fuji a fürgébb.[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
ocsb
csendes tag
Szervusztok, segítséget szeretnék kérni.
1. Körülbelül 1-2 hónapon belül.
2. 250.000 Ft +/- 15.000
3. Egyetem, virtuális gépek, programfejlesztés, photoshop, és videoszerkesztés, játékra kifejezetten nem! (cpu i5, i7)
4. Nem arra nem lesz használva.
5. hordozhatóság miatt maximum 15.6 coll a legnagoybb méret, és képszerkesztések miatt, színhűséges panel (azthiszem ez az ips, de nem vagyok benne biztos).
6. Naponta lenne hordozva, de ez csak városon belüli hordozást jelent. Nagyobb távokon, pl vonatúton is lenne használva.
7. Vagy linux, vagy pedig semmi.
8. min 500 GB, illetve egy optikai meghajtó jó lenne ha lenne benne, mer4t vagy egy 2,5 colos ssdm, amit beleépítenék egy kerettel az optikai meghajtó helyére.
9. Egy webkamera nem lenne rossz illetve esetlegesen világítós billentyűzet, de a billentyűzet világítás hiányával is együtt tudnék élni, esetlegesen dokkolhatóság, illetve (ez már tényleg a fontossági lista alja) fém ház, vagy legalábbis nagyon strapabíró.
10. Nem, nem feltétlenül csak új gép jöhet szóba azonban 2 évesnél semmi esetre sem szeretnék öregebbet.Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm
-
kistewe
tag
válasz Dorottya #101458 üzenetére
Fehér gépe csak a Toshibának van, meg talán egy-két Lenovo modell de az nem teljesen fehér, így elég könnyű a választás ott meg ami belefér a keretbe, de ez a szín dolog olyan mintha női harisnyát vennél az alapján, hogy mennyire tartja távol a cápákat....
szerk... az Inspiron is csak kívül fehér...akkor inkább használt üzleti és fóliázás...
uff stewe
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
sziasztok
fiatal huszonéves lánynak keresek valami vállalható gépet, max 150 ezres kerettel, de inkább alatta. Nincsenek nagy elvárások, elsősorban tanulásra, facebook és hasonlók.
Inkább a hosszabb garancia + jobb felépítés lenne az előny, mint a csilivili grafkártya plFőbb paraméterek
15.6 os kijelző (nem baj ha 1366os, csak szebbfajta képe legyen)
Min 750-es vinyó (ha van benne egy kisebb SSD nem gond, de minimum későbbiekben pl caddyvel bővíthető legyen, cd meghajtó helyére pl)
Min 4 GB ram
Min 2 de inkább több év garancia
IntelHD nál azért jobb VGA, Sims, hasonló játékok azért elmenjenek rajtaMegbízhatóbb márkákat keresek, ahol mondjuk van félüzleti vonal, 3 év garival, HP, Dell,. Acer, Asus féle kizárva.
Ezek közül manapság mi a jó választás ? (sajna nem vagyok képben, saját gépem 4 éve vettem ami azóta is tökéletesen megy így le vagyok amradva a trendekkel) -
Dorottya
csendes tag
válasz QwErTy42 #101459 üzenetére
Igen, ezt a szín dolgot nem én találtam ki. Barátom férfi létére elég technohülye, okostelefonja is egy-két hónapja lett, mikor odaadtam neki az én régimet, mikor vettem újat.
Ha feltornázzuk a büdzsét 160-ra, a fehér színt meg mondjuk fóliával megoldjuk, akkor mi lenne olyan gép, ami normálisan hagyná magát nyúzni a videóval?
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni általános felhasználásra szánt új notebook vásárlásához.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- A következő pár hónapban(2) A gépre szánt összeg forintban?
- Max.: 160000Ft(3) Felhasználás?
- Munka (nyelvoktatás), internet, film(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- Ez nem prioritás.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Minimum 15"(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- Minden nap(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- Win 8/10 -hez lesz(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- Optikai meghajtó legyen, RAM min.: 4GB, HDD min.: 320GB(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
- webkamera, USB 3.0 is és nem baj,ha az USB portokból van legalább 3db(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
- ÚjEgy régi Compaq 610-es lesz lecserélve.
A Dell Inspiron 5749-ről mi a vélemény? Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok kollégám keres laptopot, íme a kitöltött kérdéssor:
Most.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150.000
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Netezés, filmezés, játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
WoW, alacsony/közepes részletességgel.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Csak otthon lesz használva, egyik szobából a másik szobába hurcolná.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ami belefér az árba, de inkább egy min. 500 GB-os HDD kéne mint SSD. Persze, ha mindkettő belefér az árba, akkor annak csak örülünk.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Előre is köszönöm a segítséget, további szép estét!
-
smore09
csendes tag
Üdv kedves PH-sok!
Segítséget szeretnék kérni, gépválasztás terén.
októberben, esetleg novemberben(2) A gépre szánt összeg forintban?
~200k(3) Felhasználás?
enyhébb játékok, programozás, net(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességen?
LoL, osu!(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
1920x1080, matt, ha a TN nem olyan vészes, akkor jöhet, egyébkénrlt IPS. Ha csak TN paneles van, megfelel.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
változó, de fontos a mobilitás, utazás közben is használnám(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
ne legyen(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
nem meghatározó, cserélve lesz ssd-re, ha nincs, ram 4+ gb, optikai meghajtót nem szeretnék(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
vékony kialakításút szeretnék, illetve fém házba öltöztetve (opcionális, de előny), processzor tekintetében i5-5200U a preferált, gf 940m körüli vga(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
új és használt is, de a garancia előnyAmit eddig találtam, az az ASUS K501LB gépe. (Ez teljesen feketében tökéletes lenne)
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kopasz93
csendes tag
Üdv!
1 - 1 hónapon belül lenne a legjobb
2 - a max. kb 350.000, de az a nagyon maximum lenne
3 - Felhasználás programozásra, irodai munkára, játékra, netezésre
4 - változó, kb. mindenevő vagyok(Batman, Heroes, Total War, Age of Empires), de akkor már lehető legjobb beállítás
5- 1920x1080, matt, inkább IPS
6 - főleg asztali gépként funkcionálna, de időnként utaztatni is kell. Utazás közben viszont nem használnám.
7 - Windows8
8 - kb. 500 GB HDD és 128-256 GB SSD, 8GB RAM, optikai meghajtóra nincs szükség
9 - a több USB port előny, monitort kötnék rá
10 - új gépBittedanke!
-
Khelben
nagyúr
válasz Kopasz93 #101469 üzenetére
Melyik a fontosabb, a játék/munka vagy a programozás? Mert olyan gép nincs, ami mindkettőre alkalmas.
(#101468) smore09 : neked is azt tudom mondani, mint a kollégának: az Asus K501 kiváló gép, játékra. Programozást maximum tanulás szintjén tudom elképzelni rajta, mert se a billentyűzete, se a strapabírása nem olyan, amilyennek egy munkagépnek lennie kell.
(#101467) daavidd : tegyél hozzá 10k-t és vegyél egy Asus K501-et.
[ Szerkesztve ]
-
Kopasz93
csendes tag
válasz Khelben #101470 üzenetére
A programozást csak Arduino szinten, mikrokontrollerekhez kell érteni, ehhez a feladathoz eddig a régi laptopom is megfelelő volt ( Asus N61Da ), egy monitort csatlakoztattam hozzá. Szóval akkor szerintem mondhatjuk, hogy a játék/munka a fontosabb. Amúgy nem értek annyira hozzá, mi kell a programozáshoz, ami nem összeegyeztethető a játékkal (csak hogy tudjam ) ?
-
Khelben
nagyúr
válasz Kopasz93 #101472 üzenetére
Most látom, hogy hülyeséget írtam. Játék vagy munka/programozás. Így helyes. Ha a munka napi 2 excel tábla megnyitása meg 10 sor szöveg, akkor jó egy játékgép. Ha napi 8 óra gépelés, akkor el kell felejteni a játékot.
A munkához és a programozáshoz elsősorban megfelelő billentyűzet kell és egy olyan felület (a billentyűzeten és a csuklótámaszon legalább), ami nem fényesedik, kopik le 2 hét alatt. Mert egy kifényesedett billentyűzeten gépelni elég gáz dolog, a lekopott csuklótámasz meg undorítóan néz ki.[ Szerkesztve ]
-
-
Kopasz93
csendes tag
válasz Khelben #101473 üzenetére
Külső billentyűzettel ez a dolog nem orvosolható? Gondolom egy komolyabb játékra szánt laptop és egy egyszerűbb, csak munkára szánt már nem igazán férne bele a keretembe. Azért nem tudok amúgy dönteni, mert most szakdolgozat író fázisban vagyok, ahhoz programozok és majd gépelek, és ez az időszak decemberig eltart még. Dolgozni még nem dolgozok (szoftverfejlesztéssel kapcsolatosan szeretnék elhelyezkedni, feltehetőleg mikrokontrollerekkel, vagy valami hasonlóval foglalkozó helyen), úgyhogy nem tudom, ott mire lesz szükség.
-
PandaMonium
őstag
válasz Kopasz93 #101475 üzenetére
De, természetesen orvosolja a dolgot, csak akkor mindig magaddal kell hurcolnod a billentyűzetet mindenhova, plusz helyet foglal az asztalon és ugrik az ölben való használat. Ha neked ezek nem okoznak gondot akkor gyakorlatilag bármilyen gépen lehet programozni, csak kell egy külső monitor és egy jó USB billentyűzet.
What I cannot create, I do not understand
-
smore09
csendes tag
válasz Kopasz93 #101475 üzenetére
Mint ahogyan PandaMonium is említette, orvosolható, de nekem pl bökné a csőröm hogy ennyi pénzt kiadok érte, és kopik a csuklótámasz, esetleg csak szimplán rossz a billentyűzete vagy esetleg fényesedik.
Ha külső billentyűzettel szeretnéd használni, és számít a méret, szerintem nézz rá a TKL (tenkeyless, numpad nélküli), vagy a 60% kivitelű billentyűzetekre (bár ezek mechanikusak).
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz PandaMonium #101479 üzenetére
[link] Ilyet használok majdnem egy éve, napi 8 órában. Most már kezd fényesedni, de ennyiért szépen kidobom és veszek másikat.
-
Kopasz93
csendes tag
Hm, hm...akkor legyen inkább csak a szórakozás Mit ajánlanátok játékra ( a fenti kritériumok), és mit ajánlanátok munkára? (Munkára igazából az SSD, Windows 8, az USB portok száma és a súly, könnyű hordozhatóság és lehetőleg hosszú aksiról futás, ami szempont. De nem értek hozzá, szóval nem tudom a többi paraméterből mi a kedvező. )
Köszönöm amúgy válaszokat, én ilyenekre nem is gondoltam eddig. -
-
Khelben
nagyúr
válasz PandaMonium #101483 üzenetére
Ezt valahogy úgy eltalálta a Genius (vagy a kínai gyerek a gyárban), hogy kb ugyanazt a gépelési élményt adja, mint az Elitebookom billentyűzete. Annyi, hogy hangosabb, de az itt annyira nem szempont. Van pár féle billentyűzet itt benn a cégnél, messze ez a legjobb. Pedig van a 10-15k-s kategóriából is, kimondottan üzleti használatra szánt HP meg Dell is. A másik, ami nagyon jó billentyűzet, az a Fujitsu KB900, de az egyrészt drágább, másrészt a numpad miatt nem fér el rendesen az asztalomon a sok szartól
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Másodlagos notebook vásárláson gondolkodom és szeretném a segítségeteket kérni.
Az elsődleges notim egy 4 éves Acer Aspire 4830tg, ami még a mai napig nagyon szépen teljesít mindenféle szempontból (intel core i5 2410M, 250gb ssd, 750gb hdd, usb-s odd, geforce 540m videókártya stb...) szóval még részemről abszolút versenyképes gép a mai felhozatalhoz képest is, tehát nem is tervezem lecserélni.Szeretnék egy másik gépet melyet többet hordoznék, ha elutazok, busz vonat stb...
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? közeljövőben
(2) A gépre szánt összeg forintban? max 50 000,- Ft
(3) Felhasználás? irodai munka, internet böngészés, levelezés, youtube, filmnézés (hd is akár), játék ritkán alkalmanként, esetleg kisebb videók zenék szerkesztése.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? egyszerű játékok, nem ez lesz a fő szempont
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13-14", hd felbontás, lehetőleg matt, de nem gond ha fényes, TN, IPS.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Havonta hordoznám akár több alkalommal is. Utazás közben is használnám rendszeresen (pl. vonat).
(7) Operációs rendszer? Windows 8/10
(8) Tárhely mérete és típusa? HDD és/vagy SSD (akár olyan formában, hogy odd helyére egy plusz hdd) ODD nem szükséges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI, USB 3.0
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Mindenképpen használt gépben gondolkodom számlával/garanciával lehetőség szerint boltból.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz dorika87 #101487 üzenetére
Ennyiért USB3 még nem nagyon. 13-as jó gépek E4300 E4310. 12-esben nagyobb a választék. Ha sokat hordoznád 12" sztem jobb, HP 2540p 2560p, előbbiből már találhatsz 50e környékén számlával.
szerk:
smore09 Ha rákeresnél látnád, kategóriájában ajánlott gép. Viszonylag jól össze van rakva, van 3 év gari, jó szervizháttér. Beugró modell 130e, 200-ért van fhd ips. Az afölötti verziók viszont pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Khelben
nagyúr
válasz dorika87 #101487 üzenetére
Itt nézd meg rögtön az első oldalon a 6530b-t, E4200-at, E4300-at vagy a T400-at.
(#101489) smore09: Konzumer gép, munkára nem használnám. Asus K501-gyel van egy szinten kb, jobb kijelzővel de gyenge vga-val. A billentyűzete az alsó kategóriában szokásos cucc, nem venném meg programozásra.
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
válasz Chaser #101488 üzenetére
Igen az usb3 ennyiért valóban nincs, csak gondoltam hátha.
Esetleg tudsz/tudtok üzleteket ajánlani akik megbízhatók, és érdemes körülnézni?
Elsőkörben dell-ben gondolkodtam, mert némelyiknek cserélhető az odd-je winchesterre. Nem tudom hp-nál ebből a szempontból mi a helyzet? -
őstag
Halottam róla de még nem láttam, milyen laptopoknál csatlakoztatható külső asztali GPU? Üzleti laptopoknál is létezik? (munkaállomásos külső asztali GPU-val)
-
Dhampir
félisten
válasz nexwo #101496 üzenetére
Érdemes lehet meglátogatni az eGPU tapasztalatok fórumát.
-
gyilok82
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? november közepe
(2) A gépre szánt összeg forintban? 300000-320000
(3) Felhasználás? játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Bf4, battlefront 2015. medium beállítás fhd-ban
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Fhd 15.6
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? 2havonta
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) vin7-10ig
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? HDD és SSD kombó. ODD nem szükséges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) wlan ac adapter legyen benne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak és kizárólag új gép lehet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest