Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TMS0

csendes tag

Sziasztok,

monitor vásárlás előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni. A felhasználás jellege munka lenne, szerkesztői CAD munka (főként fekete háttérrel). Ezért lényeges a nagy felület, jelenleg az irodában két 24"-es monitort használok.
    Az első kérdés a panel típus lenne, alapvetően IPS-re gondoltam, TN panelről nem hallottam olyan jókat, még a VA panel érdekes lehet, de azt nem nagyon ismerem. A képfrissítés, színhűség számomra nem fontos, viszont a szemem nagyon érzékeny, ezért PWM mentes monitorra gondoltam (jelenleg az egyik egy elég jónak mondott HP LP2475w IPS monitor, de ettől is kifolyik a szemem nap végére). Ezért IPS paneles kijelzőre gondoltam (bár a betekintési szög nem olyan lényeges, mivel szemből nézem), de rugalmas vagyok a paneltípusban.

A pénzügyi keret 100-150 között mozog, de max 200-ig is meggyőzhető vagyok, ha van értelme.

Alternatívák amikben gondolkoztam:
    - 2db min 24"-es monitor.
    - 1db nagy 29" inkább 32" 16:9-es monitor.
    - 1db 21:9-es kijelző 34"-es.

Felbontás:
    -FullHD alá nem mennék, kérdés h az ennél nagyobb felbontás mekkora gépigénnyel jár (videokártya)

-Samsung S32F351FUU Monitor VA paneles erről mi a véleményetek, nem túl drága, híg a leve is ? :D
    -LG 32MP58HQ-P IPS Monitor

21:9 ben:
    -LG 34UM58-P hátrány h nincs display port csak HDMI
    -LG 34UM68-P csak a displayPort miatt jobb az előzőnél, a freeSync nem érdekes
    -LG 34UM88C-P nagyobb felbontás (3440 x 1440)

Köszi előzetesen is a segítséget

• TMS0

csendes tag

Brekk esetleg erre valami jótanács [link]

Esetleg ezt láttad már élőben (LG 34UM68-P)? Mi a véleményed róla?

Köszi a fáradozásod előre is!

Új hozzászólás Aktív témák