Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMS0
csendes tag
Sziasztok,
monitor vásárlás előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni. A felhasználás jellege munka lenne, szerkesztői CAD munka (főként fekete háttérrel). Ezért lényeges a nagy felület, jelenleg az irodában két 24"-es monitort használok.
Az első kérdés a panel típus lenne, alapvetően IPS-re gondoltam, TN panelről nem hallottam olyan jókat, még a VA panel érdekes lehet, de azt nem nagyon ismerem. A képfrissítés, színhűség számomra nem fontos, viszont a szemem nagyon érzékeny, ezért PWM mentes monitorra gondoltam (jelenleg az egyik egy elég jónak mondott HP LP2475w IPS monitor, de ettől is kifolyik a szemem nap végére). Ezért IPS paneles kijelzőre gondoltam (bár a betekintési szög nem olyan lényeges, mivel szemből nézem), de rugalmas vagyok a paneltípusban.A pénzügyi keret 100-150 között mozog, de max 200-ig is meggyőzhető vagyok, ha van értelme.
Alternatívák amikben gondolkoztam:
- 2db min 24"-es monitor.
- 1db nagy 29" inkább 32" 16:9-es monitor.
- 1db 21:9-es kijelző 34"-es.Felbontás:
-FullHD alá nem mennék, kérdés h az ennél nagyobb felbontás mekkora gépigénnyel jár (videokártya)-Samsung S32F351FUU Monitor VA paneles erről mi a véleményetek, nem túl drága, híg a leve is ?
-LG 32MP58HQ-P IPS Monitor21:9 ben:
-LG 34UM58-P hátrány h nincs display port csak HDMI
-LG 34UM68-P csak a displayPort miatt jobb az előzőnél, a freeSync nem érdekes
-LG 34UM88C-P nagyobb felbontás (3440 x 1440)Köszi előzetesen is a segítséget
-
TMS0
csendes tag
Brekk esetleg erre valami jótanács [link]
Esetleg ezt láttad már élőben (LG 34UM68-P)? Mi a véleményed róla?
Köszi a fáradozásod előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest