Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung 214T monitort szeretnék leváltani, mert nem nagyon barátkozik a Mac Minimmel. Elsősorban 16:10-es keparanyú, matt kijelzovel rendelkező, lehetőleg állítható magasságú monitort keresnék 23-24-3s méretben, Max 80k-ig álltalános használatra (nem játszom). Használt is szóba jöhet, ha korábbi típusból jobbat kaphatok. A minőség fontos szempont, volna, nem szeretnék bevilágítást, átforduló színeket látni. (hozzászokatam a jóhoz )
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung 214T monitorom, amit nagyon kedvelek elsősorban az 1600*1200-as felbontása miatt. Azonban szükségem volna egy másik monitorra is, de a két monitort egymástól függetlenül két külön helyszínen használnám.
Érdeklődnék, hogy egy U2312 monitort érdemes választani vagy inkább még egy ilyen 214-es vagy 244-es modellt használtan.
Átlagos felhasználóként használnám, nem játszom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
általános irodai felhasználásra keresnék 21" környéki átmérőjű új monitort. Mely típust érdemes választani, mitől nem folyik ki az ember szeme egész napos használat mellett sem
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
őstag
Sziasztok,
Egy Dell U2515H-val szemezek egy ideje otthonra is, de láttam, hogy az új u2417h modell már elérhető, melynél szimpatikusabb az oldal található két usb port a jelenlegi hátul lévővel szemben. Érdeklődnék, hogy lehet már látni, hogy vélhetőleg mikorra várható az U2517h?
-
őstag
Sziatok,
átlag irodai felhasználásra kerenék monitort FHD - wqhd felbontással 23-25" méretben, állítható magasságú állvánnyal, vállalható pannelel, lehetőleg 80e Ft alatt.
Milyen típusok jöhetnek szóba?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
őstag
Sziasztok,
Otthoni általános munkavégzéshez és netezgetéshez, tartalomfogyasztáshoz keresnék jó minőségű monitort.
Elvárásaim:
• Jó minőségű panel (lehetőségszerint kis mértékű legyen az IPS glow)
• Minimum WQHD felbontás
• 24-25" esetleg 27"
• Kis káva
• Displayport csati nem volna rossz. (MBP-vel és egy HP laptoppal használnám felváltva
• Állítható magasságú állvány / VESA felfogatásAhogy körbenéztem leginkább a DELL monitorjai (P2418D, P2421D, P2421DC, U2518D, U2520D) kerülhetnek szóba. A munkahelyemen egy Samsung C24F390-es FullHD monitort használok állvánnyal. Ez nem volna olyan rossz, de zavar, hogy pixelesnek látom a képet cca 60 cm-ről, így mindenképpen ettől nagyobb pixelsűrűségű monitort vennék. Első körben a 27"-os 4K-s LG-kre gondoltam (LG 27UK650-w, LG 27UK850), a jelenlegi gépem (MBP 15" 2015 Intel Iris igp) elvileg tudja a 4K 60Hz-et minidp/thunderbolt csatiján keresztül, de a céges HP G450 G4-em nem igazán, (és ahogy néztem az újabb 450-esekben sem nagyon van hdmi 2-es csati, ha egyszer újabb gépet kapok ). A kérdés az volna, hogy nem natív felbontáson mennyire vállalható, élvezhető egy 27-es 4k monitor? Nagy valószínűséggel egy 24-25-ös WQHD monitor is kiszolgálna, azonban úgy látom nincs nagy árkülönbség egy használt 4k-s és egy új WQHD monitor között és akkor lehet inkább a 4k-t volna érdemes becélozni.
-
őstag
Sziasztok,
u2518D monitoromhoz szeretnék venni egy asztalhoz rögzíthető állványt, hogy egy kicsit több helyen legyen az asztalon, jobban el tudjam helyezni a dolgaim. Az Alzas állványokat nézegetem, van valakinek ezekkel tapasztalata esetleg?AlzaErgo ErgoArm S35B - Monitorállvány | Alza.hu
AlzaErgo ErgoArm S10B - Monitorállvány | Alza.hu(Melóhelyemen vannak egyszerűbb kivitelű állványok, igaz azok több féle képpen állíthatók, de időnként nyikorognak, a monitor döntése pl nehézkes, ezért tartotok egy kicsit a budget kategóriától.)
-
őstag
Sziasztok,
jelenleg egy Dell u2518d monitort használok. Pár hónapja a lecseréltem az notimat egy 14"-os MBP-ra és azóta nagyon szembeötlik a monitor közepes minősége, általános felhasználás mellett is.
Az volna a kérdésem, hogy milyen 25"-32" méretű monitorra volna érdemes váltanom, általános felhasználásra (főleg IT üzemeltetői meló, kicsi multimédia, 0 játék), az u2518 hasonló vagy jobb pixelsűrűség mellett színtér lefedettség, kontraszt, uniformitás, backlight bleeding, stb. tekintetében valamennyire közelít a MBP kijelzőjének minőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gitáros topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Energiaital topic
- Szólánc.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest