Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Én is moncsicsi csere előtt állok de már elment tőle a kedvem minél jobban beleásom magam
Lg 2240T led és a 2261 nem led tip.néztem.A nem ledesnek 2ms míg a ledesnek 5ms a válaszideje ergo rosszabb a híres ledesnek?
Fényerő szintén 300cd a led nélkülinek míg a ledes csak 250.+nem tudom minek gyártanak full hdt dsubbal.(trabant porsche motorral)
Lg milyen szerintetek?Van egy 1753am az sirály meg havernak is jó az lg-je.
Monitorgurunak írtam de le se sz.......
Ledesnek láthatóan jobb a képe?Gondolom az uccsó 2 szám jelent valamit?(rgo jobb a 2261?) -
TIT
veterán
3 napon belül kötelesek visszaadni a pénzt és mi az,hogy helyszínen nem próbálhatod ki?
Akkor meg főleg adják vissza mert ha kipróbálták volna el se hozod.
Edigitalt meg hagyjuk,mocsok egy banda,tele van velük a homár.Vettünk egy vinyót és szar volt de ők 3 hétig bizonygatták,hogy jó és nem ajánlják,hogy kermibe vigyük mert akkor mi fizetjük.Végén kiderült a szervízbe,hogy mégis a vinyó szar,de ehhez az egész gépet be kellett vinni,amit a kedves kollega(óriás)széttépett mint egy idegbeteg állat,mert nehezményeztem,hogy a papírra nincs alkatrész írva átvételre.
Menj a fogyasztóvédelemhez,vagy a dohány utcai szervízbe,elvileg a forgalmazóhoz kell visszavinniük.Számtechbe nagyon el van szarva ez a gar.dolog.Videokarira is hol 1 hol 3 év ua.a típusra,mekkora szélhámosság,mindez a dreamlandbe,úgyhogy soha többet oda se! -
TIT
veterán
Sziasztok!
Fhd-s monitort keresek és az alábbiakat szemeltem ki hirtelen,mert Lg van most is 8 éve és megvagyok vele elégedve.
LG 25UM58-P
23MP68VQ
22MP67 vagy 68.
55000-ig bezárólag lenne jó.
21:9 vagy a 16:9 lenne jobb?
Attól félek a21:9-nél a 2 szélén le lenne vágva.
Az 5ms nem sok egy kicsit?Mondjuk mindegyik ez nagyjából.
A 25UM58-ról azt írják Flickeringes több embernek.
Itt egy video.https://www.youtube.com/watch?v=QolCmeSn6dI
Ha van jobb ilyen árban más márkába az is jó.
Más márka is tudja azt a funkciót,hogy sötét résznél kivilágosodik,hogy lássam az ellenfelet?
Mi a hátránya ha nincs displayport?
R7 260X 2gb a vidikari egyenlőre.
Játékra+netezni kéne.
Köszi. -
TIT
veterán
Freesync mennyire látszik ill.a displayport hiánya mit befolyásol,mennyivel lesz kevesebb?
-
TIT
veterán
A 25 és 29UM68 között van képminőségbeli különbség?
-
TIT
veterán
Léteznek még 3d-s monitorok?
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Fhd monitort nézek 27-esbe és kettőt szemeltem ki.
LG 27MP60G-B Monitor
ACER Nitro KG272Sbmiipx
Attól tartok az acer sokkal jobban megéri és jobb minőség,remélem tartós is.
Lenne esetleg jobb? Nem baj ha hdr-t is tud.BogyóBP: Miért felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #125342 üzenetére
Tp vision,mint a philipset tönkrevágta,régebben jobb volt az aoc,egyre többen panaszkodnak rá.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #125344 üzenetére
Tudom,emlékszem rád a Philips topikból
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- Acer G227HQL IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest