Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
35-45 ezer körül milyen HDMI (+ esetleg jack) portos 24"-os FHD monitort tudtok ajánlani főleg játékra? Panel nem tudom mennyit számítana, szeretném ha viszonylag homogén szép képet adna, aránylag jó feketével. A TV-m amúgy IPS paneles, és ezzel ki vagyok békülve.
Ezeket a típusokat néztem:
Acer G247HYLbidx
Acer KA240H
Acer S240HLbid
Samsung S24D330H
ASUS VE247HKöszi előre is a segítséget!
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Filmek és munka mellett főleg játékra is kellene egy FHD monitor (PS4 Pro), ami szempont az a szép kép, elegáns megjelenés, színhűség, HDMI és jack csatlakozás, natív FHD és 23-24".
Erről mit gondoltok? LG 23MP48HQ-P 23"
Jelenleg 34.990 forint.De ilyen ársávban más ajánlást is szívesen veszek
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Ted_Beneky #71834 üzenetére
Köszi!
Viszont, amit én írtam alapból 35k-ért az LGMP48, amit az általad említett kommentben is szerepel, most 45-ről van leértekelve az edigitalnál. Geeks teszt alapján sem annyira rossz.
40k a 24-es MP48 [link] Az az egy col nem biztos, hogy ér 5 ezret nekem.
Szerk.: Bár ez jobban bejön és 39k - LG 24MB56HQ-B
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Foleg jatekra 24" korul milyen LED FHD monitort ajanlotok 40k korul? Jo lenne ha szep kepe/szine lenne, HDMI, illetve a jack sem hatrany. Koszi!
Esetleg a LG 24MB56HQ-B?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Az SE2416H magassága állítható? Vagy fixen olyan ahogy van?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Segít valaki dönteni? mert már jó ideje őrlödöm
23-24" FHD monitort szeretnék 45k-ig, lehetőleg szép képpel, főleg játékra, HDMI kimenettel.
Amikre leszűkítettem a kört:
ASUS VX239H (a hangszóró nem tudom minek van benne, kicsit gagyi így)
LG 24MB56HQ-B (félek a képminőségtől, egyébként szimpatikus)
Dell SE2416H (ide húz a szívem, a talpa fém vagy műanyag?)
Acer G247HYLbidx (ennek a képétől is félek, plusz nem néz ki túl minőséginek a talpa)más ötletre is nyitott vagyok Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz LANcelot444 #72200 üzenetére
Ugyanilyen feltételeim voltak nekem is szinte, nagyon sok informálódás után P2317H lett belőle, én Neked is ezt merem ajánlani.
Szerintem 50k alatt most ezt érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz gabi356 #72203 üzenetére
Azt tudom mondani, amit az utóbbi időkben összeszedtem információt. Az SE széria a P kicsit fapadosabb verziója, anyaghasználat és csatlakozók terén, illetve az SE magassága például nem módosítható, míg a P gyakorlatilag bárhogy beállítható. Továbbá a P az pwm mentes, ami az érzékenyebb szeműeknek jobb lehet, hosszabb távon kímélőbb. Én azt az egy collt feláldoztam az előbb említettek oltárán.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Rendeltem egy P2317H-t Oazisbol kalibralassal, most elkuldtek a szinprofilt levelben, amit majd be kell allitani. Az igazsag az, hogy en foleg PS4-hez, illetve ceges laptophoz hasznalnam, amin meg nincs root jogom, hogy ilyet beallitsak. Akkor ezzel a kalibralassal igy meg vagyok love? Penzpocsolas volt ebben az esetben? Mondjuk gondolkodhattam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Na végre megjött és beüzemeltem a P2317H monitoromat, deja vu-nek még egyszer köszönöm a sok segítséget a kiválasztásban.
Egyelőre csodálatos, a megjelenése, képe, minden. Jobb, mint amire számítottam, illetve nekem ez is hatalmas méret, nem ülök túl távol tőle.
(#72447) falijja
Egy kicsit nekem is elválik a kijelző a kerettől a szélek középe fele ha nyomkodom, kb. 1 mm-rel. Nem tudom ez normális-e, majd megkérdezem az Oázistól, amúgy hibátlan minden. -
Lefty
addikt
Sziasztok,
van egy Dell P2317H monitorom, de szeretnék mellé egy másikat is hasonló méretben.
Munkára ill. képszerkesztésre kell, de főleg munka, ez azt jelenti, hogy excel. Tudnátok valami hasonló minőségű és meretű PWM mentes Dell monitort ajánlani?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest