Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz Jadro #127340 üzenetére
Igen, az Nvidia pár évvel ezelött engedélyezte a GS-et FS-es monitorokon. Vannak az Nvidia által tesztelt monitorok, amik biztos hogy mennek így, de a nem tesztelt monitorok gyakorlatilag 99%-a is megy.
Szóval, nem szerencséd volt.Az általad választott monitor is tudja fogna, nekem a XV272UP van (ha jól tudom ugyanaz a két monitor, az XV-t többféleképpen lehet állítgatni), ezt teszteltem, tudja.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Nonner
tag
válasz Jadro #127470 üzenetére
Akkor nem csak én agyalok ezen Nálam néha már a 23" FHD-n is közelebb kell hajoljak, ha apró a szöveg. A cégnél 24"-FHD-k vannak, ott sem látok nagy különbséget a sajátomhoz képest.
Én is használom játékra és munkára, Excelre, netezésre, filmnézésre is, ezért jól kell választani.Ma elmentem körülnézni 2 üzletbe is, hogy méreteket megnézzem, de nem sok sikerrel.
Itt nincs nagy választék.
Az egyik helyen be sem volt kapcsolva a kirakott pár monitor, a másik helyen pedig az áruházlánc demója ment rajtuk végig és nem lehetett egy windows hátteret, ikonméretet, szöveget sem megnézni sajnos összehasonlításképpen a 24" és 27" között.Annyi azért lejött, hogy most a 27" megfelel és valószínűleg beruházok a kinézett LG-re ebben a méretben, amíg le lehet rá csapni bevezető áron, így nagyon megéri.
Csak a HDR-t hiányolom ill. 1-2 USB csatlakozó még elfért volna rajtam esetleg egy fejhallgatótartó.Pár év múlva esetleg beruházok egy ulrawide, nem hajlított monitorra, ha több helyem lesz és lejjebb megy az áruk, remélhetőleg már OLED-re,
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest