Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzzzy
csendes tag
válasz muzzzy #136423 üzenetére
Pár pontban nem sikerült koherens dolgokat kicsikarni magamból, szóval 27+ inch méret, a csatlakozás pedig lehet HDMI vagy Typc-C & Thunderbolt, ideális esetben a két monitort össze lehet kötni és az egyiket a gépre csatlakoztatni, de bármi egyéb csatlakozási javaslatot is meghallgatok.
-
t256
őstag
válasz muzzzy #136423 üzenetére
Szia,
Ezen a monitoros mizérián végigmentem egy Latitude 7400-al. Járj utána, hogy a gépeid tudják-e kezelni a 4K felbontást. Az enyém HDMI porton csak 30 Hz-en tudta, ami egy rémálom. 4K@60Hz csak a Thunderbolt csatlakozón keresztül ment. A monitorom nem Type-C csatlakozós, tehát kellett pluszba egy Displayport to USB-C adapter.
Ez működik, ha közvetlenül a laptopra csatlakoztatod a monitort, de dokkolón keresztül már nem fog átjönni a teljes sávszélesség, tehát újfent csak 30 Hz-en fog működni.
1080P, 1440P már egyszerűbb.
SZVSZ rá kellett jönnöm, hogy egy laptopot nem erre találtak ki. Van benne monitor, billentyűzet és egér. Az én laptopomból legalább 4 vezeték lógott egyszerre, ami a műfaj megerőszakolása. Gyorsan összeraktam egy asztali PC-t, amin 4-5 éves játékokkal tudok játszani és meg is szűntek a problémáim.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz muzzzy #136426 üzenetére
Mivel otthonról dolgozol mondok egy példát, hogy milyen a 30 hz.
Amikor Teams-en vagy valamelyik videokonferenciára alkalmas csevegőprogramban valaki megosztja a képernyőjét, hogy mutasson valami, akkor látod hogy akadozik az egér.
Nagyjából ilyen élmény 30 Hz-en használni a monitort.Én azt mondom manapság nem érdemes 144 hz alatti monitort venni. Munkára sem.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz muzzzy #136432 üzenetére
Az enyémen Thunderbolt 3 van. Azon simán megy a 4K@60 Hz.
A kérdés az, hogy Neked mi a fontosabb:
4K felbontás vagy kisebb felbontás (1440P?) és nagyobb frissítési frekvencia.
Ahhoz jobban zsebbe kell nyúlni, hogy magasabb képfrissítési frekvenciás 4K monitorod legyen.Én most tanulok be új helyen. A 4K monitorom van a laptopra csatlakoztatva. A laptopon meg van nyitva az outlook, a monitoron pedig a szoftver webes és mobil nézete és egy MS SQL Server, szóval teljesen ki van használva.
Ma említette az egyik kollegina, hogy lassan vesz még egy monitort, mert nem fér el.
Nekem egyelőre elég a 4K, játékra pedig egy 24 colos monitor.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Alienware 500hz
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest