Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz muzzzy #136423 üzenetére
Szia,
Ezen a monitoros mizérián végigmentem egy Latitude 7400-al. Járj utána, hogy a gépeid tudják-e kezelni a 4K felbontást. Az enyém HDMI porton csak 30 Hz-en tudta, ami egy rémálom. 4K@60Hz csak a Thunderbolt csatlakozón keresztül ment. A monitorom nem Type-C csatlakozós, tehát kellett pluszba egy Displayport to USB-C adapter.
Ez működik, ha közvetlenül a laptopra csatlakoztatod a monitort, de dokkolón keresztül már nem fog átjönni a teljes sávszélesség, tehát újfent csak 30 Hz-en fog működni.
1080P, 1440P már egyszerűbb.
SZVSZ rá kellett jönnöm, hogy egy laptopot nem erre találtak ki. Van benne monitor, billentyűzet és egér. Az én laptopomból legalább 4 vezeték lógott egyszerre, ami a műfaj megerőszakolása. Gyorsan összeraktam egy asztali PC-t, amin 4-5 éves játékokkal tudok játszani és meg is szűntek a problémáim.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest