Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz MasterMind #8822 üzenetére

    Amit kinéztél az egy tökéletes választás lehet, ha első a munka, fotózás és második a játék. Alkalmas játékra is, de azért nem ez a monitor fő profilja. Játékra elfogadható válaszidővel és input laggal rendelkezik. Minden más tekintetében pedig szvsz nem találsz ennél lenyűgözőbb monitort. Első körben azt mondom, hogy menj el egy üzletbe, ahol ki tudod majd próbálni játék közben, ez a biztos.
    Amit még érdemes megnézni, kipróbálni, megfontolni és ami (főleg Game mode-ban) már jóval alkalmasabb komolyabb játékra is az a Dell U2410. Hasonló tudású, mint a PA241W (persze ez utóbbi precízebb és profibb) és egy egy hajszálnyival jobb a válaszideje és (Game mode-ban) az input lagja is alacsonyabb.
    Szerintem az eddig felmerült másik két HP-t azt felejtsd el, nézd meg, próbáld ki ezeket és mérlegeld, hogy mi a fontosabb. Hobbi grafikára az U2410 is bőven elég, de ha maximalista vagy és vmiért beleszeretsz a PA241W-be (és persze, ha játékok alatt is elégedett leszel), akkor sem veszel majd rossz monitort, csak (kicsit feleslegesen) többért.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák