Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Dealer95 #77006 üzenetére

    Azért egy USA ÁFA nem lesz 27%.

    Lehet ilyen szemszögből is nézni a dologot, tény, hogy jóval apróképesebb a magyar gari. Más kérdés, hogy ilyen kártyát szerintem nem túl hatékony anyagilag a garancia lejárta előtt cserélgetni, mert még bőven ütőképes abban az időintervallumban. Viszont igaz, hogy ha valaki állandóan top kártyákat cserélget (veszteséggel), az meg pont magasról tesz a 10-20-30 ezer Forintokra.

    A személyes tapasztalatom az, hogy ha itthon gariztatsz valamit, azon is jóeséllyel hetekig ülnek a legtöbb üzletben (és keresik a kiskapukat), míg egy (normálisabb) gyártó garinál általában nincs kecmec, időben meg kb. ugyanott vagy.

    Persze értem az álláspontodat és el is fogadom.

    Tudom. A blower-hűtéses referenciakártyákat hívják újabban Foundersnek, Gondolom, mert jobban cseng. Egyelőre csak azért volt a példában, mert nem-ref még nincs a polcokon, ott biztosan nagyobb lesz a szórás.

    Nem vitáztunk, csak beszélgettünk.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák