Új hozzászólás Aktív témák

  • Oryctolagus

    tag

    Egy hónapja lehet annak hogy tulajdonosa lettem egy Asus PB248q típusú monitornak.
    Most egy két észrevételt szeretnék megosztani ezzel kapcsolatban.
    Azzal kezdeném hogy visszaraktam a régi monitoromat egy összehasonlítás erejéig egy hónap távlatából.
    Tudtam mit fogok tapasztalni, mert már egy hét után is előkerültek az új monitoron olyan részletek amit a 2253lw-n nem láttam és ez szerintem nem csak a felbontásbeli különbségnek tudható be.
    Egy példa a Windows 7 betöltőképernyőjén eddig nem látott hullámok.
    A weblapok görgetése közben kevésbé mosódnak el a betűk.
    Nem ismerem a szakkifejezéseket ,biztos van rá egy jobb szó de nekem az jut eszembe amikor ránézek a képernyőre hogy "sima""nyugodt" (most lehet nevetni).
    Minden árnyalat jól látszik, egy-egy weblapot néha csak azért látogatok mert egyszerűen szép, szebb lett az új monitor által.A játékokban nem tapasztaltam olyat amitől viszolyognom kellett volna. Lassan kezd kialakulni bennem egyfajta márka hűség és próbálok mindig Asus termékben gondolkodni bár tudom hogy a tömegtermelésben mindig lesz hibás darab ami kikerül a piacra. Jövő év elején látok rá esélyt hogy gépfejlesztésre adom a maradék eszem, ha így lesz Asus VGA és alaplap kombináció lesz.
    A monitor talpának hátsó része sajnos lelóg az asztalomról pár centit emiatt a két gumitalp kevesebb tapadást ad így ha el akarom fordítani akkor elcsúszik az egész talp. Időközben elkezdtem programozni python-ban és jól jön ez a képarány eme tevékenységemhez is plusz az angol nyelv tanulásakor. Pdf-ek programok mindenfelé az asztalon.
    Összegezve a dolgokat, kijelenthetem hogy jó választás volt ez a monitor nem bántam meg a vételt és elégedett vagyok.

    Per aspera ad astra.

Új hozzászólás Aktív témák