Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz fLeSs #43048 üzenetére

    Lehet VGA ügyben mégis nekem lesz igazam, de elbizonytalanodtam, ezt VGA topicban kérdezd meg. Sztem a DVI-I az nem műkszik DVI-ként, ha mellette HDMI és a DVI-D aktív. Ha van DP a monitoron, akkor DP + HDMI-DVI kábel + DVI-D-n DVI. De az a tuti, hogyha valami szaktopicnál kérdezel rá, én is már másodjára változtatom a véleményem (igaz az elsőre :) ) .

    "Gondolom az LG mellé is oda lehet tenni a 2x P2314H-t." - Nagyon hülyén nézne ki, igazából az U2913WM-mel se az igazi, de azzal talán még elmegy. Inkább felejtsd ezt el.

    U2414H vagy a fent linkelt 27"-es LG - ha megy a VGA-ddal a meghajtások / nem zavar, hogy az egyik d-sub-os lesz.

    (#43046) StSanya: Tényleg jól néz ki, bár a nagy képen látszik, hogy trükközik a kávákkal. Mondjuk nincs csak kis hatása van a képre, úgyhogy okos fogás (annak, akit nem zavar)! :K

    (#43049) Drizzt : Nem tudom, rég olvastam már ennek utána, s most nincs kedvem. Amit le írtál, azt tartom "normálisnak", tehát DVI-I az átalakításra van odarakva, s ha DVI-vel akarod összekötni, akkor a DVI-D-t használd. Amit leírtál az az én véleményem támasztja alá, de vagy 2 éve nem olvastam ebben a témában, s akkor is keveset, úgyhogy előfordulhat, hogy tévedek.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák