Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
olimpic
csendes tag
Sziasztok, monitort vennék.
elérte az egy évtizedet használt lg flatronom a nyugdíjas kort..
ami van:
- 50-60 ezer forint
- irodai alkalmazásokra és internetezésre kellene, játékra nem, tudjam dönteni megfelelő szögben
- 30-40 centiről nézek monitort, de ez csak a sarokban elfért monitormérete van
- lehet tv is benne de nem vagyok képben ezek mennyire jók így combóban
- favorizálnék lg-t, másodsorban dell-t de a lényeg, következő 10 évre vennék monitort...
- apróságok: ne legyen zavaró dolgokra benne, rajta, vagy tv esetében a lejátszó tudjon fekete hátteret a feliratnak
- napi 8 órát is eltölthetek előtte
- ÉRZÉKENY A SZEMEM
tudnátok ajánlani elvet, típust, lehetőséget?[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz old_artist #41302 üzenetére
Kösz.
8 ms responstid nem sok egy kicsit ? -
tom_tol
addikt
válasz stranger28 #41304 üzenetére
Átolvastam de ez kimaradt. Elnézést és köszönöm.
Akkor ez lesz. -
tom_tol
addikt
Csak nem tudok elszakadni innen.
2713HM vs 2714H ? -
Djsaba
senior tag
válasz tom_tol #41306 üzenetére
Egy kevés árbeli különbség van közöttük (50k alaphangon)
Ami jellemzi is egyben, hogy melyik adhat többet, különbség a felbontásban is mutatkozik (1440p vs 1080p)De ha kereted engedi, szerintem az U2713HM lehet a legjobb választás, ésszerű árakon belül maradva.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy megéri-e egy Lg Flatron W2443T TN paneles monitort egy Dell U2312HM-re cserélnem?Elsősorban Full Hd filmeket nézek és néha játszom is az adatlapomban lévő géppel,így fontos a jó képminőség.
Elnézést ha egyértelmű a kérdésre a válasz,de elég tapasztalatlan vagyok monitorok terén,természetesen tudom mennyivel jobb az Ips,de nem szeretnék felesleges hülyeséget csinálni.Lesz-e akkora különbség véleményetek szerint amiért megéri váltani?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Djsaba
senior tag
válasz Normi™ #41308 üzenetére
Mindenképpen!
Képminőségileg javulni fog (jóval), betekintési szögek is sokkal jobbak. Viszont itt felfedezheted majd a Glow-ot, mindenki döntse el neki hogy mennyire zavarja (kis fehér bevilágítás fekete hátterek mellett ). Én szinte észre se veszem az én darabomnál. Persze ez alól is van kivétel.Én jobb kaliberű samsungról cseréltem , és nagyon nagy volt a különbség, első pár napban csak csodálkoztam, hogy milyen jó
[ Szerkesztve ]
-
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
[erről] mi a véleményetek játékra kellene. Illetve a 2560-as felbontáshoz elég egy single 7970 asus matrix platinium?[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Normi™ #41310 üzenetére
Viszont elfejtettem ajánlani az új P-s modellt (P2314), a konkrét kérdés miatt. Természetesen ha van egy jó ajánlat csapj le rá, viszont ha új-ban gondolkozol, akkor érdemes elgondolkozni rajta.
Jobban szabályozható fényerővel , jobb kontraszt értékekkel és ezáltal talán kisebb a glow is rajta, ezt nem tudom megerősíteni, de azt szokta magával hozni. Valamint lágyabb( Light AG ) bevonattal van ellátva, akit zavarja a matt bevonat.
Talán egy kicsit rosszabb szín értékekkel rendelkezik, de elenyésző. -
válasz Djsaba #41313 üzenetére
Ez a monitor az adott,gyakorlatilag már meg is van,csak még nem került hozzám.Azért köszönöm!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Maotun
őstag
köszönöm az infót [ez lenne a másik ez lényegesen olcsóbb 27"-es] te melyiket ajánlod?
-
DieHard
senior tag
válasz old_artist #41302 üzenetére
A 8ms nem kevés?
Én ezt néztem ki: U2713HM , csak kissé tartok a 8ms-től :S -
Djsaba
senior tag
válasz DieHard #41316 üzenetére
Kevés?
Az annál jobb, minél alacsonyabb.
Amúgy ennek a darabnak valóban, kicsit több az input lag-ja, viszont ha nem akarsz hardcore gamelni, akkor jó lehet."Class 1) Less than 16ms / 1 frame lag - should be fine for gamers, even at high levels
Class 2) A lag of 16 - 32ms / One to two frames - moderate lag but should be fine for many gamers. Caution advised for serious gaming and FPS"
A 2713 a 2. kategóriába tartozik.
-
Spica
csendes tag
Sziasztok!
U2312HM és U2412M a két kiszemelt monitor. Kérdésem az lenne, hogy a képarányon kívül van-e számottevő különbség, mert nem biztos, hogy megéri nekem a majdnem 20k felárat. Játékra és filmre használnám..
Köszönöm segítségetek!
-
sixpak
nagyúr
válasz Maotun #41311 üzenetére
Kapásból azt mondanám, hogy nem...de attól függ milyen játékokat preferálsz. BF4, FC3 és társai felejtősök, persze ultra felbontáson 4x aa használatával, de régebbi játékok szerintem azért eldöcögnek, főleg ha egy kicsit meg is rángatod a vga-t. És ha hajlandó vagy engedni a full settings-ből, akkor van esélyed.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gyilkos répa
tag
válasz gyilkos répa #41299 üzenetére
Senki?
A szubjektív véleményeknek is nagyon örülök.
És a mezőny kiegészült az ASUS PA279Q-val, de ha jól látom a képeken, ezen is erős a színes glow a lenti sarkokban. Ha valaki látta élőben, esetleg tudna róla mondani valamit?
Köszönöm szépen.
-
brcz
tag
Sziasztok, monitor vásárlás előtt álok és az lenne a kérdésem, hogy van -e olyan monitor ami támogatja a 75 hzet full hdba és nem a 120 hzes monitorokra gondolok.
-
ladasz
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék venni monitort, ezt néztem ki magamnak 41ezer-ért ASUS VS229HR.Szerintetek ez jó monitor valaki valami vélemyént mondana róla,vagy hol tudnék tesztet nézni hozzá?
-
|nsane
tag
válasz gyilkos répa #41328 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekel!!!
-
Meridius11
aktív tag
P2314H-ról annyit, hogy eddig ahány ilyen monitort láttam, mindegyiken ugyanolyan mértékű volt az IPS glow/bevilágítás.
A helyetekben inkább keresnék más típust, én sajnos megjártam... Ha valaki használ ilyet és nem tapasztal ilyen mértékű bevilágítást az jelezze, mert akkor később újból bepróbálkozok a Dellnél egy cserével.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
harry
veterán
válasz Meridius11 #41334 üzenetére
Ez azért elég gyászos. Na majd megnézem valamikor a 2209WA-t itthon, de ott szerintem nincs ilyen. Na mondjuk az még nem is LED-es, régi szép idők.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Mano66
senior tag
válasz Meridius11 #41334 üzenetére
Nekem P2414H monotorom van,de azon joval kisebb a bal alsó sarokban a bevilágitás.Majd nem teljesen homogén fekete a háttér.Kifogtam egy egészen jó példányt. A két modell nem ugyan azt a panelt használja és a 24"-nál lehet jobban eltalálták.Miért nem próbáltad cserélni egy P2414H-ra.Csak kb 5ezer ft az eltérés.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Dee Dee
tag
válasz Mano66 #41337 üzenetére
Velem pont ugyan ez volt 23ast akartam, de amit kibontottak annak bazinagy volt a glowja, az nem kellett. Sajnos csak az az egy darab volt, ezért vagy kb ugyanannyiért U23 vagy a P24 +5000ért. Nem akartam újra foglalkozni vele, ezért a később visszajövök-öt elvetettem. Kibontattam egy P24-est és annak egész jó volt a megvilágítása, így végül azt vettem, és nem bántam meg! Lehet, hogy a P23at télleg nem tudják jobbra csinálni, de mondta az eladó hogy tény h 24ből többet adtak el.
Persze ehhez az egészhez kell a bolt korrektsége/jófejsége...köszi nekik! -
bandus
veterán
mi a véleményetek a HP Pavilion 27xi monitorról? ajánlott kategória? egy dell u2212m-et váltana, ha váltana
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ZozzHUN
addikt
válasz bandus #41342 üzenetére
Ez a HP IPS paneles szoval nagyon rossz valasztas nem lehet. Tesztet amit talaltam rola nem volt tul reszletes. Mennyiert volna?
Ujonnan nagyjabol egy aron van a Dell P2714H-val ami ajanlott vetel. Azzal szemben nem fogjak a HP-t ajanlani szerintem ujonnan
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz Meridius11 #41344 üzenetére
Nem igazán.
-
alien0903
tag
Üdv mindenkinek!
Melyik a jobb alternatíva használtba ez: Dell Alienware Optx AW2310 FullHD 120hz 3D
vagy egy új IPS paneles monitor. 50-60 küröli összegről lenne szó.Köszi a segítséget.
-
sün
tag
Sziasztok!
Egy Acer AL1923 monitorról újítanék. Nagyon bevállt számomra ez az MVA panel, és bízom benne hogy IPS-sel sem fogok csalódni.
A kiszemeltem egy Dell P2414H. Arra lennék kiváncsi, mi a véleményetek jó választás-e, mivel járnék jobban, mit javasolnátok?
Előre is köszönöm!
A kő is él, csak lassan csinálja.
-
utgyuru
aktív tag
Mi a véleményetek erről?
Érdemes várni Karácsonyig, lesznek ennél jobb árak még 20 nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest