Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyerák007
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni.1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
3-400k körül lenne a határ. Nem látom értelmét ennél többnek de javítsatok ki. Sosem költöttem még monitorra ennyit. Nyilván nem kell kimaxolni ha nincs értelme. Szeretnék egy észrevehető előrelépést a mostanihoz képest.2 , Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27" és 1440p valamint a 144hz jó lenne mint a mostani ha több nyilván nem baj.3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Ez egy nagyon jó kérdés.
A jelenlegi előtt egy random samsung tn paneles monitorom volt így erről elég nehéz nyilatkozni.
Őszinte leszek ilyen keret mellett vonz az oled bár sosem volt még ilyenem de ugyanakkor tartok tőle az összefoglalóban leírt hátrányok miatt egy kicsit. Mondjuk 3-4 óránál többet egyszerre szinte sosem szoktam ugyanazzal játszani mert valami mindig közbejön.4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík mellett maradnék, mert eddig is ezt használtam illetve nem is nagyon tudok ívelt monitor kipróbálni.5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Játék + böngészés, random youtube videók napi szinten + néha még nézek 1-2 filmet de csak elvétve. Munka legyen bármi is igyekszem kerülni itthonról így nem lényeg.6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
7900XT Red Devil marad egy ideig az tuti így e mellé kellene valami7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
A jelenlegi kártyán ezek vannak: 1 x HDMI 2.1,3 x DisplayPort 2.18, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem tartom fontosnak.9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos.10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Forgatni nem fogom. A magasság állíthatósága és a dönthetőség amit nem lenne rossz ha tudna. Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegit sem szoktam mozgatni semerre szóval...ne ez zárjon ki valami jó tippet.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 Monitor
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest