Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz SyntaxeError #26989 üzenetére

    Szia,

    Köszönöm a választ és a segítséget, már egyből kicsit okosabbnak is érzem magam, mert egész jó tippeket kaptam :)

    Bár a szétcsúsztatható telefonok sosem vonzottak igazán, de az általad felsorolt példányok egész tetszetősek. Viszont az a HTC Diamond nagyon izgatja a fantáziámat. Sosem volt igazán okos telefonom, pedig szívesen kihasználnám a funkcióit. Így hát jelen helyzetben ő az elsődleges utód jelölt. Nézegettem neten, még éppen beleférne a keretbe. Viszont tapasztalatokat/tippeket szívesen fogadnék azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelni egy használt Diamond vásárlása esetén. Esetleg vannak-e típushibái vagy komoly gyermekbetegségei.

    Egyébként nem kell, hogy tökéletes legyen, nem menőzésre kell és nem is arra, hogy minden mást kiváltsak vele, szóval első blikkre nagyon tetszetős :)

    sagesz93: Az Android alapú telefonokkal is szimpatizálok, de ezt az általad írt típust nem nagyon találom neten, ráadásul Telenor-os vagyok, tehát Vodafonos telefonnal nem sokat tudok kezdeni, ha csak nem független. De akkor meg miért Vodafone márkanév alatt fut? Na mindegy, lehet hülyeségeket beszélek, mert ez nagyon nem az én szakterületem :B

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák