Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz flash- #46382 üzenetére
Nekünk kb megoldja a hasonló méretű emelet hűtését (3,5kw gree lomo), bár nem a legjobb helyre rakattam/rakták fel. De még a legtávolabbi szobába is sokkal kellemesebb az idő mint mikor nem volt (nyilván ahol van ott a legjobb az idő ) . Mondjuk aludni nekem hangos, lehet valami halkabbat kellett volna választani inkább drágábban.
A lényeg hogy beltéri helyének megválasztása nagyon fontos.[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz -szabi- #73055 üzenetére
Kb a távirányító funkciók vannak benne, de a be-ki kapcsolási időt könnyebb vele beállítani, meg távolról be-ki lehet kapcsolni. Ill több klíma esetén jó, hogy nem kell keresgetni a távirányítókat...
salytmasztor: Akikkel anno én csináltattam azoknál most a Syen Bora Plus 2.6 akciósan 239e szereléssel (szvsz ennél olcsóbbat nem érdemes), ennél olcsóbban nem láttam csak noname-ket (bár ez is "olcsósított" Gree)
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Ha Szegeden és környékén keresel akkor tudok ajánlani párat. Ha Gree vonalas (olcsóbb de még vállalható, Pl Syen 2.6 - most pl csak 239 szereléssel náluk) klíma akkor Teleklima, ha Panasonic vagy Midea akkor Monaco klíma. De a Délklímát (Daikin és Midea) sem mondják rossznak, csak velük nincs tapasztalatom. Teleklimások precízen és szépen dolgoznak, nálam ők szereltek (bár az évenkénti karbantartásnál nem mosnak , de legalább olcsó, viszont tényleg nem hagynak maguk után koszt, és ők hívnak hogy esedékes a karbantartás, nem neked kell figyelgetni). Monaco-sokat pl rendesen átmossák a klímákat (csak drágábban)...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest