Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Peti78 #5679 üzenetére

    szeretném 100k körül megúszni ezt a dolgot <--> sza*rt nem akarok venni, mert legyen az a teljesítmény ami kell, mert ha nem teljesíti az elvártakat, akkor felesleges, és a kidobott pénz

    van a noname "valamirebiztosjó" kategória, ami szívás. van az ár/érték arányban legjobban teljesítő kategória, ami az előzőnél egy nagyságrenddel jobb, és szolgáltatásoktól, stb-től függő a pontos ár. és van a luxuskategória, ami megint nagyságrendekkel drágább, és már nagyon nem áll összefüggésben az ár a szolgáltatással. Ez a legtöbb tömeggyártású termékre igaz.
    Lehet, hogy az igényeidet kielégítené a 60 ezres klíma, de inkább nem. Az is lehet, hogy nincs rá több keret. Az elégedett vevő nem úgy keletkezik, hogy valaki ár és minőségérzékeny is egyszerre, de az árat választja, és utána panaszkodik a minőségre. Ez nem tudatos, és nem elégedett vásárló. A tudatos vásárló inkább elhalasztja a vásárlást, gyűjt még hozzá, és akkor veszi meg a terméket, mikor olyan kategóriából tud választani, aminél a minőségi igényét sem kell lejjebb adnia. Ezekből lehet az elégedett vásárló.

    Sok olyat hallottam, hogy elég ez nekem/erre van pénz, aztán meg ment a panasz, hogy ez nem jó meg az.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák