Új hozzászólás Aktív témák

  • waveson

    tag

    válasz LanyUs #50953 üzenetére

    De-de, beszéltünk már róla, hogy a gyártók össze-vissza adják meg ezeket az adatokat, legtöbbjük teljesen használhatatlanul.
    A Panasonic pl úgy adja megy az Etherea Nordicnak (és több más klímájának) a max teljesítményét, hogy minden ventilátor nyélen, full maxon, powerful üzemmódban. Igazából az a tényleges max teljesítmény, ami így van megadva. Csak ez életszerűtlen kicsit. Olyan mint az autók végsebessége, oké megy 250-el a 2000ccm-es bmw-m, de mire eléri, Balatonnál vagyok már Budapestről :D Jaé s hangos és sokat eszik stbstb.
    A Daikin meg megadja hogy kb 50% terheléssel milyen fogyasztást produkál, mekkora fogyasztásból mit állít elő akkora területre olyan szigeteléssel, ami életszerű. KB! Tehát autós példára visszatérve, megadja hogy egy Tesla 24kWh-t fogyaszt ha 130-al megy. De ez nem azt jelenti, hogy ennél nem tud gyorsabban menni, mondjuk 300-al..... :DDD
    Csak 300-al életszerűtlen közlekedni, nyilván, mert hamar megmurdelnek sokan meg sok egyéb hátránya van. Klímánál is, tud többet, de hangos, és rohadt sokat fog zabálni, nem gazdaságos stb.

Új hozzászólás Aktív témák