Új hozzászólás Aktív témák

  • Topolanek

    csendes tag

    A kb. 3 hete felvetett Fujitsu LLC csendes módban való random, 30-40 másodperces hangos felpörgés és 3-4 fokkal hidegebb levegő befújás problémára a forgalmazó tech supportja akkor annyi választ adott, hogy nem szabadna emelkednie a fordulatszámnak. Mondtam, hogy akkor gyári hibás mind a 4 darab és csináljunk valamit. Akkor inkább még írnak a gyártónak és jelentkeznek. Azóta semmi. Érdeklődésemre visszahívást ígértek, de semmi.

    Inkább írok a Fujitsunak angol nyelven, mert nagyon nem azt kaptam, amit állítanak az egységről. A típus egyedi adatlapján szupercsendes beltéri módot írnak, de a utólag vettem észre, hogy a nagy összehasonlító táblázatban már a csendes módot sem jelölik ehhez a típushoz. Amúgy is hangosabbnak találom mind a beltérit minden fokozaton (kivétel lenne a csendes mód ugye..), mind a kültérit, összehasonlítva például a korábban 9 évig használt Samsung Vivace egységekkel és a munkahelyemen üzemelő 1-2 éves Panasonic alap klímákhoz képest is.

    Lehet, hogy amúgy 10 évig el fog menni egyéb hiba nélkül, de én személy szerint nagyot csalódtam a márkában és senkinek nem ajánlom ezt a típust és a választáskor szempontnak tűnő megbízható hazai fujitsuklima.hu képviselet imindzse is erősen kérdőjeles.... :(

Új hozzászólás Aktív témák