Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz AtHoS #6503 üzenetére

    Az első részt akkor tisztáztuk.

    Az a kérdés, hogy mennyit szánnál a második részre (fejhallgatóval mindennel együtt).
    A fejhallgatóknak van egy jellemző karakterük. A sennheiserek színezettek, az AKG-k natrálisabbak, a Gradokat szeretik metálra ... (eltúlozva, általánosságban).
    Ugyan ilyen karaktere van a hangkártyáknak (DAC-oknak) és az erősítöknek is.
    Fontos, hogy ez passzoljon, mert például száraz hangú fejeshez, száraz hangú hangkártyát és erősítőt használva nem lesz jó a végeredmény hiába jók a komponensek külön-külön.

    Szóval egy bizonyos szint felett már fontossá válik a komponensek összeillősége (ahogy párkapcsolatban is passzolni kell egymáshoz, mert hiába tökéletes partner mind a két fél ha egymással nem jönnek ki).

    Xense-t én nem igazán ajánlanám. A PC350 nem túl nagy szám, moddolva már használható, de még úgy sem az igazi, főleg nem zenére. Ráadásul kis hazánkban nem is beszerezhető.
    Ezt inkább a fejhallgatós topikban érdemes megbeszélni úgy, hogy mondasz egy keretet egy egész projektre és akkor a legjobb ajánlást fogod kapni.

    De az is fontos, hogy mit vársz a fejhallgatótól, mert technikailag egy szinten lévő fejhallgatókat is lehet utálni és szeretni. Én pl ki nem állhatom a Sennheiser HD555-öt (meg úgy a sennheiser vonal nem a szívem csücske), de mégis nagyon népszerű, mert populáris hangja van. Remélem érthető. :)

    imibogyo: nálam is úgy hozta a sors, hogy Xfi-t használok, de én Creative gyártmányt. :P
    Ettől függetlenül sokkal biztosabbnak tartom az Asus termékek ajánlását. Nem tudok nyugodt szívvel olyat ajánlani ami sokaknál nem működik rendesen (például nálam sem) így ezek után sem fogom ezt tenni.
    Egyik gyártó sem szar, csak a Creative töketlenkedik a driver részleggel meg úgy általában a hangkártyák piacán, ezt kár vitatni szerintem.

    Digitális összekötésnél pont nem sokat számít, hogy asus vagy Creative. :N

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák