Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Recon666 #3551 üzenetére

    najó,de az xfiknek(valódiaknak) mind a chipje is azonos.
    az elite pronak meg a dacja más, azért jobb.

    a digitális átviteleknek,igy az integráltaknak is azonos a baja.ugyanugy vannak veszteségek,amik rontanak a hangoon,csak másmilyenek.

    nekem eddigi legjobb HM rendszerem igy nézett ki: a 2106os denon digitálisan is és sztereoként is rá volt kötve a ZSre.a 2106osnak viszont van előerősitő kimenete,tehát rendes sztereo cambridget kötöttem rá.ez utóbbira közvetlenül is kiment a sztereo jel.(4.0ra volt állitva, dupla sztereora)

    tehát ha zenét akartam számgépről,akkor cambridge direktben,ha meg zenés DVDt,akkor a frontokat a denon+cambridge hajtotta.persze a denon DA átalakitója megfertőzte igy is a jelet,de azért annyira azért nem volt rossz az 5.1 igy :)

    egyébként jó h felhoztad a 1250x et meg a 3000At,mindkettőből van egy tuningolt párom.miota nincs meg a cambr. sztereora,addig ezekkel próbálom pótolni.elég kevés sikerrel...

    jayjay:ha 2-3 méterre kell összekötni számgép digitjét,valami hm erősitő DAjával,akkor a koaksz 5ezres áron jobb hangot ad.én ilyen olcsóbb kábeleknél éreztem,h jelentősen szebb volt a hangja a koaksznak,mint optikainak.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák