Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    válasz Baliga Tamás #22020 üzenetére

    Köszi az infót! :R

    Áhh, fejhallgatózni nem igazán szoktam, illetve hát van egy régi fejhallgatóm, de azon nem sokat lehet már javítani szerintem. :) Inkább a hangszóróra hegyezném ki a dolgot.

    Külső megoldás annyira nem érdekel ahogy mondtam is. Nem nagyon szeretnék ide plusz cuccokat az asztalra. :)

    Másik: Kajak utána nézek, hogy van e rá hivatalos törvény, hogy ami gémer, annak RGB-snek vagy legalábbis LED-esnek kell lennie, mert úgy nyomja mindenki mintha kötelező lenne, de tényleg! :D XD

    "feleségem màr jóval kevesebb örömére..!" >>> :C

    Első körben a leírásaid alapján a 4-ből kettőt kilőttem és a két szélsőség maradt benne a pakliban. Amúgy is szeretem a szélsőségeket. :) A Zx nem annyira érdekel, mert nem akarok nagyon külső konzolt, ha nem muszáj és fejhallgatót is ritkán használok. Az AE5 olyan kiegészítővel bír, ami zenehallgatáshoz jó, de pont a zene rúg a legkevésbé labdába. Film és játék (nekem) fontosabb.

    A Sound Blaster Z tetszik alapvetően az előző elmondásod, meg a többi ember hozzászólásai alapján. Ugye írták többen is, hogy ár \ értékre jó választás. Tényleg király és nem is olyan drága (16K körül láttam használtan újonnan meg 24K) és alapvetően 40K-ig el tudok mennyi, ha kell, de ez nem azt jelenti, hogy kötelező kihasználni a keretet. Csak egy apró bajom van vele és botozzatok meg, ha akartok emiatt, de az isten áldja meg NAGYON NEM szeretem a piros színt. Tényleg nagyon irritál az a szín és véletlen se szeretnék a gépembe pirosat... persze ez már részlet kérdés, mert szerintem meg lehetne azt igényesen oldani, hogy ne virítson egy piros hangkártya a nagy plexi oldallap mögött egy olyan gépben ahol minden más alkatrész fekete és zöld. Mert az, hogy valamiben van egy pötty piros vagy egy kis piros csík az még nem gáz, de hogy az egész piros legyen, na az nagyon nem.... :D Mind1, a lényeg, hogy ez így összességében teljesen tetszik.

    Aztán van még a Zxr. Nos eléggé vonzó amiatt, amit írtál róla.... viszont nem tudom, hogy mennyire használnék ki egy ilyet. Ugye van egy Z5500-am aztán jóformán annyi, azt meg elmondtam h mire használom. Továbbá árat se találtam rá hirtelen, de gondolom jóval drágább mint a sima Z. Illetve oké hogy átrendezem majd a gépet és több lesz a hely, de alapvetően annak is örülök, ha majd befér egy hangkártya, úgy általában, de ez meg 2 helyet foglal így társkártyástul, az meg nagyon kemény már... azt nem biztos, hogy össze fogom tudni hozni.... :D Szóval ez így több sebből vérzik ez az elképzelés, de eléggé meggyőzően szóltál róla ettől függetlenül... megpróbálok még infókat gyűjteni, hátha van valami összehasonlító teszt vagy akármi a kettőről. Elég bonyolult ez a Zxr, nem is vágom, hogy a társkártya mire jó igazából. :)

    Nos köszi még egyszer mindent, már nagyon sokkal közelebb kerültem a vásárláshoz ezekkel az infókkal! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák