Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    Megérkezett a Soundblaster X-FI HD-m.

    Kérdésem :
    - Azt jól értem, hogy fejhallgató, és 2.0 hangfal kimenet között szoftverből nem tudok váltani, ennek az egyetlen módja az, ha a fejhallgató csatlakozóját fizikailag kihúzom ?

    A kábelekre amúgy ez is kegyetlen finnyás, de azért jobb a helyzet :
    - Egyrészes 3 méteres "Valueline" kábellel recseg a hang (hangfalon, fejhallgatón egyaránt). Persze nem zárható ki, hogy a kábelem gyári hibás, de szerintem nem ez a helyzet.
    - Totál noname usb hosszabbítóval + gyári kábellel működik, HA a régi drivert telepítem fel, amit cd-n adtak hozzá.
    - Totál noname usb hosszabbítóval + gyári kábellel Windows (7,64) indulás után a végtelenségig pislog a lámpa, és csak az usb kábel ki/be húzása után működik, HA a legfrissebb driverrel használom.

    Firmware-t nem frissítettem rajta, de a változások között nem is írja, hogy ezen a téren bármit módosítana (mondjuk a driver sem írta, aztán mégis).

    A megfelelő driver + kábel kombóval oké a helyzet, de ez a fejhallgató jack ki-be húzogatás nem tetszik, és gondolom hosszú távon nem is egészséges (durva átlagban napi 2-3 alkalommal váltok a kettő között). Az Asus Xonar U7-nek volt egy fizikai gombja is e célra, és a driverében is simán lehetett a két kimenet között váltani, nem kellett kábeleket húzgálni. Megoldható ez valahogy X-Fi HD-n, vagy itt a kábel húzgálás az egyetlen lehetőség ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák