Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz csabyka666 #14989 üzenetére

    A módszer teljesen jól műkszik :C Ezt a drivert láttam én is a linkelt lapon de nem gondoltam hogy ez jó lesz mert valami video-editor is benne van a címben.

    Nyereségek: Win7 driverrel, analógban, 5.1- ben csak a frontok szóltak, evvel megy mindegyik hangszóró.Digit RCA/optikai kimeneten erősítőre kitolta az 5.1- et, csak az analóg volt hiányos. Így most Win7 alatt is megy az 5.1 fülesem, az van az analóg kimenetekre dugva, optikain meg a Kenwood erőlködőmre megy a jel. Hangszórók a mélynyomóval együtt szépen szabályozhatók, analóg és digit kimeneten is.Mintavételezés állítása is ok ( 24bit/96KHz ). Equalizer műkszik, bár ez nálam a mélynyomóval egyetemben csak film+játékhoz szükséges, oda hasznos hogy ok lett, zenére linear- ban tolom, kimenet és erősítő stereora állítva, a füleskimeneten pedig egy Akai stereo csücsül a zenére, e kettőnek elég kiegyensúlyozott hangja van, ellentétben az 5.1 füles nem erről híres de film+játékra jobb. A Win98/XP alatti funkcionalitás evvel igy tehát beköszön Win7 alá is. ( igen Win98, ugyanis ez a hangkeltő megy ezen retro oprendszer alatt is, USB1.1- en is !!! -én retro kedvelő vagyok - így elég sok géphez tudom használni.
    +1 még hogy a SoundFont manager is működik, mindjárt be is töltöttem a kedvenc 150M- ás készletemet, retro játékokhoz ideális :)

    Nem semmi, jól megtaláltad, bravúros :C . Írd meg a blogot, talán sokan használják még ezt a kütyüt, hasznos lehet másnak is.

    Egyelőre tehát a laposomra lőtem be de a Win7- es desktopomra is felgyűröm majd. ( holnap, vagyis ma :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák