Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Dorien #14751 üzenetére

    Nem akarom ezt tovább firtatni, de ezt így nem lehet meghatározni, ráadásul fizikai képtelenség, hogy azok a pc gagyik jobban szólnak. Lehet az is, hogy az alaplapi kártya tényleg annyira tré minőség, hogy halljátok a javulást, de itt inkább arról van szó, hogy az a Fiio nevezetű csodaszerkénytűt a "hangmérnökök" gyárilag kiszínezték.

    Vagyis, hogy érthetőbb legyen. Manapság az a menő egy fülnek, ha a basszust és magast felnyomom, közepet csak egy hangyányit, hogy azért ne tűnjön már el a picskuba az összes hangszer a (zene)hallgatásnál. Aki meg ezt csinálja, az ne beszéljen minőségről.

    Tehát, míg az alaplapival a gyártó nem "törődött" és simán, ahogy kell natúrban belecseszte az alaplapba, addig a többi gyártó eleve - nevezzük úgy- mostani trend szerint fel eqúzza a francba a kártyáit, hogy te, mint laikus azt hidd, hogy az extra gagyi rendszered is jobban szól, és te valóban azt hallod, hogy hű micsoda minőségjavulás, de ez csak olcsó csalás, nem fog jobban szólni, de ha ezt kártyát rákötöd egy minőségi audio cuccra, és van füled hozzá, rögtön tekergetni fogod a gombokat, hogy hallgatható szintre hozd, -mondjuk úgy - a minőséget, ami soha nem fog bekövetkezni egy ilyen kártyával.

    Persze mindent bebeszélhet magának a hallgató és védheti a hardvereit, de attól az még ugyanolyan tré marad. A minőséget meg kell fizetni és akkor valóban hallani fogod, hogy hoppá , azonkívül , hogy fényévekkel szebben szól a zene, felfedezel új hangokat és hangszereket is, ahogy az előadó és a hangmérnök elképzelte és maszterelte a stúdióban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák