Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz ΞΔGLΞ #14750 üzenetére

    Asus E45m1-m-pro lapom van APU-val és egy HD felbontású ALC akármi fütty hanggal..... Nemrégiben vettem egy Xonar DS-t mivel én NEM használok fejhallgatót, dobtam rá egy nagyon jó opaGREEN-t. Erről megy most ki a hang a Yamaha erősítőn, Magnat álló hangfalakra. Nagyon jó kis hangja van így, hogy OPA-t cseréltem rajta, de amúgy....hulladék. Köszönő viszonyba sincs az alaplapival nehogy odaverné.

    Szóval az a mondás, hogy bármi jobb egy alaplapinál ez már 2 éve nem állja a helyét. És hozzá kell tegyem, hogy ez is csak egy mezei hangcucc, nem áradozott róla a gyártó, hogy ez most egy dedikált valami lenne meg, hogy zenére csinálták volna stb..... A xonar kártya meg mondom mégegyszer, csak onnantól tud versenyezni vele, hogy OPA-t cseréltem rajta, amúgy nem ér 2.000 forintot sem, nemhogy 4000-t egy DX akár, aminek nem hinném, hogy annyival másabb lenne a hangja.

    Nem vita témának szántam, csak tényt közöltem mert ez a tapasztalatom, és gondoltam megosztom, hogy ma már azért vigyázni érdemes avval a kijelentéssel miszerint bármi jobb az alaplapinál.

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák